BANDA KULAWEGO - DO ZAMKNIĘCIA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 03, 2009 17:29 Re: BANDA KULAWEGO - pożegnanie Cycka :):):):):)

Bardzo, bardzo się cieszę, że Cycek ma taki fajny Domek <emotka uradowana niezmiernie>!!!!!!!!!!!!!! Nawet z medycznym, troszkę wskazanym, doświadczeniem. Może mnie jeszcze kiedyś Femka posłucha, że jak mówię, że będzie dobrze, to będzie :mrgreen: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw wrz 03, 2009 18:07 Re: BANDA KULAWEGO - pożegnanie Cycka :):):):):)

Sihaja pisze:Trochę gorzej z Morfeuszkiem, znowu musze mu maść do oczu podawać... No, ale w tym roku (odpukać) jakoś jest i tak lepiej, niż bywało w latach ubiegłych...

Czyli jednak lepiej :D .
Sihaja pisze:Koty asystowały mi przy robieniu szarlotki. Pierwszy raz w życiu piekę szarlotkę... na razie ładnie pacgnie... zobaczymy, czy wyjdzie i jak będzie smakować ... :roll:

Lubię szarlotkę, a jeśli jeszcze z bitą śmietaną....! Mniam...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Czw wrz 03, 2009 18:09 Re: BANDA KULAWEGO - pożegnanie Cycka :):):):):)

Femuś, o stówce pamiętam 8) I gratuluję oddania cycka. Tfu, znaczy się - Cycka :mrgreen:

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Czw wrz 03, 2009 18:13 Re: BANDA KULAWEGO - pożegnanie Cycka :):):):):)

Ignasiowe stópki prawie równe :D :D :D

Cycuś gratulejszns :D
Obrazek

zapietanaguzik

Od: Śro cze 24, 2009 17:58

Post » Czw wrz 03, 2009 18:14 Re: BANDA KULAWEGO - pożegnanie Cycka :):):):):)

Czy Cycek nadal będzie Cyckiem, czy zmienione będzie to cudowne i oryginalne imię?

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw wrz 03, 2009 18:33 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

Femka pisze:Chciałabym się podzielić z Wami wspaniałą wiadomością. Cycek ma swój własny domek. Jego Opiekunką będzie dziewczyna na ostatnim roku medycyny, ma już koteczkę, dla której szukała towarzysza w typie prawdziwego Bałuciarza :D Zakochała się w Cycku od pierwszego wejrzenia. W poniedziałek była u nas na spotkaniu przedadopcyjnym, miłość się pogłębiła. Decyzja zapadła dopiero teraz, ponieważ Pani Magda obawiała się, że choroba trzustki przerodzi się w cukrzycę insulinową, a ona za dwa lata będzie miała 36-godzinne dyżury w szpitalu, skontaktowałam ją z naszą wetką, która jak lekarz lekarzowi wyjaśniła dokładnie, jaki jest stan Cycka. Pani Magda miała obawy, bo - jak powiedziała - kota bierze się na całe życie.
Mogłam znaleźć lepszy domek? W życiu. Cycek będzie dalej karmiony intestinalem, będzie miał co kilka miesięcy robione badania profilaktyczne kupy (ale to już nie ja będę trzymać urobek w lodówce :mrgreen: ) i będzie miał koleżankę w tym samym wieku i o podobnym temperamencie.
Zatem można już się żegnać z Cyculkiem moim kochanym :dance: :dance2: :dance: :balony: :dance: :dance2: :dance:

Hurrraaaaaaaaaaaaaa :piwa: warto za to wypic, Femka to zawsze znajdzie domek w ktorym i ja chcialabym mieszkac, bo na badania swoje nie mam czasu i mam lenia :oops:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw wrz 03, 2009 18:47 Re: BANDA KULAWEGO - pożegnanie Cycka :):):):):)

Femka pisze:
aga9955 pisze:Femcia bedziesz ryczec???? :mrgreen:

i to mój ryk Cię tak bawi? :mrgreen:
co za baba, naprawdę :ryk:

Dziękuję wszystkim za radość, ja też się bardzo cieszę :D

Będzie ryczeć, na bank... :P
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Czw wrz 03, 2009 18:52 Re: BANDA KULAWEGO - pożegnanie Cycka :):):):):)

No bedzie :twisted:

moś

Post » Czw wrz 03, 2009 19:09 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

moś pisze:Hurrraaaaaaaaaaaaaa :piwa: warto za to wypic, Femka to zawsze znajdzie domek w ktorym i ja chcialabym mieszkac, bo na badania swoje nie mam czasu i mam lenia :oops:

Ta to zawsze znajdzie okazję, żeby wypić :roll: A stąd już tylko krok do alkoholizmu :smokin:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Czw wrz 03, 2009 19:23 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

Lemoniada pisze:
moś pisze:Hurrraaaaaaaaaaaaaa :piwa: warto za to wypic, Femka to zawsze znajdzie domek w ktorym i ja chcialabym mieszkac, bo na badania swoje nie mam czasu i mam lenia :oops:

Ta to zawsze znajdzie okazję, żeby wypić :roll: A stąd już tylko krok do alkoholizmu :smokin:

Ja? 8O a skad masz takie wnioski i spostrzezenia? Hy? :twisted:

moś

Post » Czw wrz 03, 2009 19:25 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

moś pisze:
Lemoniada pisze:

Tak patrząc po nicku Lemoniady, pewnie coś jest na rzeczy... :twisted:

Marcelibu

Post » Czw wrz 03, 2009 19:44 Re: BANDA KULAWEGO - pożegnanie Cycka :):):):):)

Rozumiem, że będzie podpunkt o tym, że ciotka Karolina ma mieć możliwość odwiedzania Cycka????
Bo jak nie to ja się nie zgadzam, protestuję :twisted:
Cyyyyyyyyyyyyceeeeeeeeek - bende tęsknić :1luvu:
Femka gratulacje i toaścik za dom :piwa:
Etyka szacunku dla życia nakazuje nam wszystkim poszukiwać sposobności, by za tyle zła, wyrządzonego zwierzętom przez ludzi, pośpieszyć im z jakąkolwiek pomocą. Albert Schweitzer
Jeśli komuś zalegam z płatnością, bądź wysyłką proszę o pw.
Rózne różności.

hydra_pl

Od: Nie cze 08, 2008 8:16

Post » Czw wrz 03, 2009 19:50 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

Marcelibu pisze:Tak patrząc po nicku Lemoniady, pewnie coś jest na rzeczy... :twisted:

lemoniady nie pilam
:roll:

moś

Post » Czw wrz 03, 2009 19:54 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

moś pisze:
Lemoniada pisze:

Widziałam jak u Kociamy kielonka za kielonkiem wychylałaś :mrgreen:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pt wrz 04, 2009 6:38 Re: BANDA KULAWEGO - pożegnanie Cycka :):):):):)

Gratulacje Anetko :), niech się Cyckowi dobrze powodzi :ok:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

[poprzednia][następna]