Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Trochę gorzej z Morfeuszkiem, znowu musze mu maść do oczu podawać... No, ale w tym roku (odpukać) jakoś jest i tak lepiej, niż bywało w latach ubiegłych...
Sihaja pisze:Koty asystowały mi przy robieniu szarlotki. Pierwszy raz w życiu piekę szarlotkę... na razie ładnie pacgnie... zobaczymy, czy wyjdzie i jak będzie smakować ...
Femka pisze:Chciałabym się podzielić z Wami wspaniałą wiadomością. Cycek ma swój własny domek. Jego Opiekunką będzie dziewczyna na ostatnim roku medycyny, ma już koteczkę, dla której szukała towarzysza w typie prawdziwego BałuciarzaZakochała się w Cycku od pierwszego wejrzenia. W poniedziałek była u nas na spotkaniu przedadopcyjnym, miłość się pogłębiła. Decyzja zapadła dopiero teraz, ponieważ Pani Magda obawiała się, że choroba trzustki przerodzi się w cukrzycę insulinową, a ona za dwa lata będzie miała 36-godzinne dyżury w szpitalu, skontaktowałam ją z naszą wetką, która jak lekarz lekarzowi wyjaśniła dokładnie, jaki jest stan Cycka. Pani Magda miała obawy, bo - jak powiedziała - kota bierze się na całe życie.
Mogłam znaleźć lepszy domek? W życiu. Cycek będzie dalej karmiony intestinalem, będzie miał co kilka miesięcy robione badania profilaktyczne kupy (ale to już nie ja będę trzymać urobek w lodówce) i będzie miał koleżankę w tym samym wieku i o podobnym temperamencie.
Zatem można już się żegnać z Cyculkiem moim kochanym![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Femka pisze:aga9955 pisze:Femcia bedziesz ryczec????
i to mój ryk Cię tak bawi?![]()
co za baba, naprawdę![]()
Dziękuję wszystkim za radość, ja też się bardzo cieszę
moś pisze:Hurrraaaaaaaaaaaaaawarto za to wypic, Femka to zawsze znajdzie domek w ktorym i ja chcialabym mieszkac, bo na badania swoje nie mam czasu i mam lenia
Lemoniada pisze:moś pisze:Hurrraaaaaaaaaaaaaawarto za to wypic, Femka to zawsze znajdzie domek w ktorym i ja chcialabym mieszkac, bo na badania swoje nie mam czasu i mam lenia
Ta to zawsze znajdzie okazję, żeby wypićA stąd już tylko krok do alkoholizmu
moś pisze:Lemoniada pisze:moś pisze:Hurrraaaaaaaaaaaaaawarto za to wypic, Femka to zawsze znajdzie domek w ktorym i ja chcialabym mieszkac, bo na badania swoje nie mam czasu i mam lenia
Ja?a skad masz takie wnioski i spostrzezenia? Hy?
Marcelibu pisze:Tak patrząc po nicku Lemoniady, pewnie coś jest na rzeczy...
moś pisze:Lemoniada pisze:moś pisze:Hurrraaaaaaaaaaaaaawarto za to wypic, Femka to zawsze znajdzie domek w ktorym i ja chcialabym mieszkac, bo na badania swoje nie mam czasu i mam lenia
Ja?a skad masz takie wnioski i spostrzezenia? Hy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 55 gości