H&M - Hugo i Meo część chyba 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 14, 2009 19:20

Dorota pisze:
moś pisze:osz :?

I ja:

Oż!

Dorotka jak zwykle mnie zbesztala :oops:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt sie 14, 2009 22:19

moś pisze:
Dorota pisze:
moś pisze:osz :?

I ja:

Oż!

Dorotka jak zwykle mnie zbesztala :oops:

lepiej pisac: ojej :wink:

kciuki za kociaste :ok:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Pt sie 14, 2009 22:22

Monika dziekuje bardzo :D Ty wiesz za co:)
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Sob sie 15, 2009 5:43

Marcelibu pisze:Meonik OK - kupiłam mu 40 szt. Animondy w tackach dla seniorów. Takie jedzenie okazało się "fuj" i mogę je sobie sama jeść :evil: :evil: :evil: .

Dobra kocina z tego Twojego marmurka, dba żeby Pańcia odżywiała się czymś wartościowym :wink: ... Mnie Busiaczek już od jakiegoś czasu sugeruje spożywanie Gourmeta Perle w saszetkach, niegdyś jej ulubionego. Kupiłam z sześć czteropaków i właśnie natenczas zdążyło jej się znudzić :twisted: :twisted: :twisted:

Ale dlaczego dla seniorów :roll: ...? Za to mogłabyś już się na kotecka obrazić :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie sie 16, 2009 17:48

Hugcio się dzisiaj sam, bez wspomagaczy wypróżnił. Dawać mu ten Gasprid, czy jeszcze poobserwować?
Za to Meonik ma zapalenie kupy. Po kawałeczku tylko daje radę.

Czy ja kiedyś wyjdę z tej kołomyi kocich kup lub ich braku? :roll:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie sie 16, 2009 17:48

aga9955 pisze:Monika dziekuje bardzo :D Ty wiesz za co:)

:D
Dobrze, że już dobrze :ok: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Nie sie 16, 2009 17:50

Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:Meonik OK - kupiłam mu 40 szt. Animondy w tackach dla seniorów. Takie jedzenie okazało się "fuj" i mogę je sobie sama jeść :evil: :evil: :evil: .

Dobra kocina z tego Twojego marmurka, dba żeby Pańcia odżywiała się czymś wartościowym :wink: ... Mnie Busiaczek już od jakiegoś czasu sugeruje spożywanie Gourmeta Perle w saszetkach, niegdyś jej ulubionego. Kupiłam z sześć czteropaków i właśnie natenczas zdążyło jej się znudzić :twisted: :twisted: :twisted:

Ale dlaczego dla seniorów :roll: ...? Za to mogłabyś już się na kotecka obrazić :mrgreen:

Może opracujemy jakiś przepis na kotleciki z niezjedzonegokociegożarcia? 8)

Marcelibu

Post » Nie sie 16, 2009 17:57

Marcelibu pisze:Może opracujemy jakiś przepis na kotleciki z niezjedzonegokociegożarcia? 8)

Dodaj zeszklonaą cebukę, czosnek, namoczoną w mleku bułkę i jajko.
Dobrze wymieszaj, dosól i dopieprz do smaku.
Obtocz w tartej bułce i smaż na gorącym tłuszczu.
Smacznego! :smokin:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie sie 16, 2009 18:03

CoToMa pisze:
Marcelibu pisze:Może opracujemy jakiś przepis na kotleciki z niezjedzonegokociegożarcia? 8)

Dodaj zeszklonaą cebukę, czosnek, namoczoną w mleku bułkę i jajko.
Dobrze wymieszaj, dosól i dopieprz do smaku.
Obtocz w tartej bułce i smaż na gorącym tłuszczu.
Smacznego! :smokin:

:lol:

Czytałam kiedyś na forum, że ktoś po ciemku w nocy otwierał sobie pasztet i smarował nim chlebek. Podobno dobre było. Potem pasztet okazał się jednak kocią puszką.

Marcelibu

Post » Nie sie 16, 2009 19:25

:lol: :lol: dobre
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie sie 16, 2009 23:56

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:

Może opracujemy jakiś przepis na kotleciki z niezjedzonegokociegożarcia? 8)

Zapomniałaś, że ja nie jem mięsa :roll: ?

Jedynym wyjątkiem mógłby być pasztet/kotlet/gulasz itp. z TWOJEGO pięcioletniego marmurka :twisted:

PS. Mokrego RC na ładną sierść też nie żre :( A ja głupia kupiłam w piątek od razu dwa czteropaki, bo było w promocji :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto wrz 01, 2009 17:26 Re: H&M - Hugo i Meo część chyba 4

Łomatkojedyno... chyba przeżyliśmy konwersję forum w dobrej kondycji wątkowej :D . Ten post to taki mały test - odświeżenie na wszelki wypadek.

Marcelibu

Post » Wto wrz 01, 2009 18:06 Re: H&M - Hugo i Meo część chyba 4

Marcelibu pisze:Łomatkojedyno... chyba przeżyliśmy konwersję forum w dobrej kondycji wątkowej :D . Ten post to taki mały test - odświeżenie na wszelki wypadek.

to może sprawdź jeszcze, czy wstawianie zdjęć działa :mrgreen:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Wto wrz 01, 2009 19:30 Re: H&M - Hugo i Meo część chyba 4

Adrianapl pisze:
Marcelibu pisze:Łomatkojedyno... chyba przeżyliśmy konwersję forum w dobrej kondycji wątkowej :D . Ten post to taki mały test - odświeżenie na wszelki wypadek.

to może sprawdź jeszcze, czy wstawianie zdjęć działa :mrgreen:

A to jutro... :mrgreen:

Marcelibu

Post » Wto wrz 01, 2009 20:09 Re: H&M - Hugo i Meo część chyba 4

O, Ty jednak żyjesz :twisted: :wink:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]