Dorota pisze:moś pisze:osz
I ja:
Oż!
Dorotka jak zwykle mnie zbesztala

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:moś pisze:osz
I ja:
Oż!
moś pisze:Dorota pisze:moś pisze:osz
I ja:
Oż!
Dorotka jak zwykle mnie zbesztala
Marcelibu pisze:Meonik OK - kupiłam mu 40 szt. Animondy w tackach dla seniorów. Takie jedzenie okazało się "fuj" i mogę je sobie sama jeść![]()
![]()
.
aga9955 pisze:Monika dziekuje bardzoTy wiesz za co:)
Wielbłądzio pisze:Marcelibu pisze:Meonik OK - kupiłam mu 40 szt. Animondy w tackach dla seniorów. Takie jedzenie okazało się "fuj" i mogę je sobie sama jeść![]()
![]()
.
Dobra kocina z tego Twojego marmurka, dba żeby Pańcia odżywiała się czymś wartościowym... Mnie Busiaczek już od jakiegoś czasu sugeruje spożywanie Gourmeta Perle w saszetkach, niegdyś jej ulubionego. Kupiłam z sześć czteropaków i właśnie natenczas zdążyło jej się znudzić
![]()
![]()
![]()
Ale dlaczego dla seniorów...? Za to mogłabyś już się na kotecka obrazić
Marcelibu pisze:Może opracujemy jakiś przepis na kotleciki z niezjedzonegokociegożarcia?
CoToMa pisze:Marcelibu pisze:Może opracujemy jakiś przepis na kotleciki z niezjedzonegokociegożarcia?
Dodaj zeszklonaą cebukę, czosnek, namoczoną w mleku bułkę i jajko.
Dobrze wymieszaj, dosól i dopieprz do smaku.
Obtocz w tartej bułce i smaż na gorącym tłuszczu.
Smacznego!
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:Marcelibu pisze:Meonik OK - kupiłam mu 40 szt. Animondy w tackach dla seniorów. Takie jedzenie okazało się "fuj" i mogę je sobie sama jeść![]()
![]()
.
Dobra kocina z tego Twojego marmurka, dba żeby Pańcia odżywiała się czymś wartościowym... Mnie Busiaczek już od jakiegoś czasu sugeruje spożywanie Gourmeta Perle w saszetkach, niegdyś jej ulubionego. Kupiłam z sześć czteropaków i właśnie natenczas zdążyło jej się znudzić
![]()
![]()
![]()
Ale dlaczego dla seniorów...? Za to mogłabyś już się na kotecka obrazić
Może opracujemy jakiś przepis na kotleciki z niezjedzonegokociegożarcia?
Marcelibu pisze:Łomatkojedyno... chyba przeżyliśmy konwersję forum w dobrej kondycji wątkowej. Ten post to taki mały test - odświeżenie na wszelki wypadek.
Adrianapl pisze:Marcelibu pisze:Łomatkojedyno... chyba przeżyliśmy konwersję forum w dobrej kondycji wątkowej. Ten post to taki mały test - odświeżenie na wszelki wypadek.
to może sprawdź jeszcze, czy wstawianie zdjęć działa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko i 71 gości