Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
szirra pisze:Pierwsze pytanie zadawane przez opiekunów kotków do adopcji jest : czy będzie wychodził ? I to jest warunek adopcji . U mnie jak tylko jest ciepło to balkon jest otwarty na ogródek. Tam mamy taras i dużo przesiadujemy na ogródku. Nie jest możliwe ,żeby kociak siedział w domu.
szirra pisze:Cameo a Ty jesteś pewna ,że twoje kotki które dajesz do domów niewychodzących na pewno nie wychodzą ?? Czy ludzie zawsze są uczciwi ? Też mogłam tak powiedzieć . Jestem pewna ,że jak jest dom to kotki wychodzą . Ale ja jak poczytałam ile robicie dla kociaków to nie mogłabym was okłamywać.
szirra pisze:Nika a co do mojej ostrożności to ja byłam zawsze bardzo ostrozna. Ja wybiegałam przed dom i wyganiałam Filipcia spod innych samochodów, ja zwalniałam się z pracy pod jakimś pretekstem jak rano Filip się zapomniał i nie wrócil przed moim wyjściem , ja mu pozwalałam zajmować mój fotel , ja wyciągałam go od sąsiadów jak się zapomniał a tego feralnego dnia moja intuicja i ostrożność zawiodła............
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 181 gości