GANG MIKUSIA...Franek czeka na kastrację ;p

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sie 23, 2009 18:10

:!:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Nie sie 23, 2009 21:42

Mamy już transport na czwartek. Nietoperek będzie około 8 rano we Wrocławiu.
Zapietanaguzik ODEZWIJ SIĘ :wink:

Twój "ukochany" zmierza do Ciebie.!!!!!!!!
Co Ty na to?
MIKUŚ

Post » Nie sie 23, 2009 21:47

Nietoperek to szczególny kociak - tak się cieszę że zobaczę na żywo te chwile kiedy to stanie wszystkimi 4-ema łapkami na swoich nowych śmieciach :lol:
Muszę to zobaczyć :!: Mój kochany malutki Nietoper pojedzie do domu 8) Naprawdę świetny wybór zapietanaguzik :wink:
MIKUŚ

Post » Pon sie 24, 2009 11:41

Oj Basiu następne dziecko w drogę wypuszczasz. Brawo :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon sie 24, 2009 19:34

hop ale tu cisza :roll: Fanfary proszę Nietoper po szczęście rusza w drogę :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto sie 25, 2009 11:14

Trutu tu trutu tu - :D fajne fanfary wytrututalam.
Ale gdzie ta zapietanaguzik nam się schowala.
Czyżby odgruzowanie mieszkania na przyjazd Nietoperka :P
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Śro sie 26, 2009 11:42

hopsia gangsterzy do góry :roll:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Śro sie 26, 2009 19:13

Witajcie!
Się nie odzywam bo od wczoraj miałam doła i stresa.

Pamiętacie Gacusia????????

GACUŚ:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Obrazek

Małe czarne coś trafiło na kociarnię około 1 maja. Miało to wtedy jakieś 2 miesiące. Brudne, poparzone, z ranami i w ogóle stan beznadziejny. ŁAPKA WYRWANA ZE STAWU BIODROWEGO. Oprócz tego świerzb, grzyb.......Trafili razem ze swoim bratem Nietoperkiem do mnie. :))))) Ojjjj........był to piękny dzień. :wink:
Potem usilnie zbieraliśmy kasę na bardzo kosztowną operację właśnie Gacusia - PRZYPOMNIJCIE SOBIE ILE BYŁO ZACHODU, ale wspólnymi siłami udało się Gacuś miał operację. Pomału uczył się chodzić na nowo. Wpierw łapki wogóle nie używał. Wczołgiwał się przednimi łapkami. Dużo zaparcia i chęć współpracy Gacka ze mną dała rewelacyjny efekt.
GACUŚ CHODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAWET JUŻ BIEGA 8O 8O 8O
Potrafi biegać, szaleć i brykać. Nie ten sam kot co go pamiętam sprzed 3 miesięcy :lol: Jest kochanym pieszczoszkiem i niezwykle spokojnym kotkiem. Jest wykastrowany i zdrowy!!!!

OGŁASZAM WSZEM WOBEC!!!!!!!!!!!!!!!!!

GACUŚ MA DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stało się to wczoraj. Zadzwoniła Pani, coś mnie tknęło i napomknęłam o Gacusiu oczywiście bez żednych nadzieji że nastąpi ten moment. Opowiedziałam historię Gaunia. Pani zamiast być ździwiona poinformowała mnie że ma psa. Wcale ją to nie dziwi bo sama jest strażakiem 8O TO NIE KONIEC BAJKI!
CAŁA RODZINKA JEST STRAŻAKAMI, PANI I JEJ MĄŻ ORAZ JEJ SIOSTRA 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Czy mogłabym chcieć czegoś więcej dla tak szczególnego kociaka jak Gacuś???????? Kot który się kiedyś wręcz palił. Nie marzyłam o tym w najśmielszych snach. Nigdy o tym nie pomyślałam że Gacuś mógłby zamieszkać z kimś kto mu już nigdy nie pozwoli przeżywać tego jeszcze raz!!
Jest kotkiem wyjątkowym. NIE KAŻDY KOT SIĘ PALIŁ! nie każdy kot przeżył to co On! I nie każdy kot miał wyrwaną łapkę przez co nie mógł chodzić!!!!!!!!!!!

Ale cuda się zdarzają - nie ma przypaków!
Jednak Gacuś ma swojego stróża. Mieszka od wczoraj z rodziną strażaków czynnie pracujących. Będzie pilnowany. Ma spokój.
JUŻ NIKT NIE POZWOLI MU SIĘ PALIĆ!!!!!!!!!!!!!!! PRZEŻYWAĆ TEGO KOSZMARU!!!!!!!!!!!!
Jest przytulany i pieszczony. Ma do dyspozycji 150 metrów i bardzo odpowiedzialnych ludzi, którzy to kiedyś przygarnęli kocią biedę /dorosłą kocią biedę/ i niestety niedawno kocio odszedł do Kociego Raju.

TRZYMAJ SIĘ SKARBKU W NOWYM DOMU. BĄDŹ SZCZĘŚLIWYM KOTEŃKIEM. MASZ PRAWDZIWYCH STRÓŻÓW! KOCHAM CIĘ :cry: :cry: :cry: :cry: /TO SĄ ŁZY SZCZĘŚCIA - bo gdyby tak kończyła się każda kocia historia ŚWIAT BYŁBY PIĘKNIEJSZY/

MÓJ PIĘKNY DŻENTELMEN W KAŻDYM CALU
Obrazek
MIKUŚ

Post » Śro sie 26, 2009 21:56

Gacuś pojechał mój maleńki skarbuś. Teraz czas skupić się na jego braciszku Nietoperku :wink:
MIKUŚ

Post » Czw sie 27, 2009 8:24

Zapięta na guzik ODEZWIJ SIĘ 8)
MIKUŚ

Post » Czw sie 27, 2009 11:49

No Basiulu jesteś dzielna.
Gratulacje.
Wiesz że napewno na twojej drodze staną następne biedy. :P
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw sie 27, 2009 12:45

melduję się! :D
Obrazek

zapietanaguzik

Od: Śro cze 24, 2009 17:58

Post » Czw sie 27, 2009 12:51

Dorota Wojciechowska pisze:No Basiulu jesteś dzielna.
Gratulacje.
Wiesz że napewno na twojej drodze staną następne biedy. :P

Dorotka jak na razie kocie biedy mają zakaz stawania na drodze Basi :twisted:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw sie 27, 2009 12:52

z pewnością posłuchają zakazu :twisted:
Obrazek

zapietanaguzik

Od: Śro cze 24, 2009 17:58

Post » Czw sie 27, 2009 17:50

na 1 chlopoaki
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]