Gacuś chyba nie ma allegro, bo chyba nie ma jego fotek jeszcze.
Lutra, logo i hasło na plakat wysłane, resztę dopracujemy w sobotę.
Kiedy trzeba odebrać tę karmę z Prokocimia?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
edytal pisze:Od przyszłego tygodnia, gdy (przyznaję, że z bólem serca) przekażę Pninę innej osobie (czy wiadomo już kto to będzie?), będę mogła brać popołudniowe dyżury na Wielopolu w nagłych sytuacjach, bo chyba mam najbliżej (proszę jednak wtedy o telefon, bo nie zawsze mam dostęp do netu).
Poza tym, mogę wziąć na stałe dyżur ranny i popołudniowy na Wielopolu w każdą sobotę i niedzielę.
Co do Bebika dla kociąt, to widzę, że zdania są podzielone. Mnie znajoma lekarka mówiła, że ze względu na duże ryzyko nietolerancji mleka przez kocięta, lepiej stosować specjalne preparaty dla kociąt, a jeśli już stosuje się Bebiko, to trzeba je bardziej rozcieńczać (właśnie ze względu na możliwość nietolerancji mleka). Myślę, że różnice w zdaniach na ten tamat mogą też wynikać z tego, że nie wiadomo, o które Bebiko chodzi (może być 0, 1,2).
Tweety pisze:edytal pisze:Od przyszłego tygodnia, gdy (przyznaję, że z bólem serca) przekażę Pninę innej osobie (czy wiadomo już kto to będzie?), będę mogła brać popołudniowe dyżury na Wielopolu w nagłych sytuacjach, bo chyba mam najbliżej (proszę jednak wtedy o telefon, bo nie zawsze mam dostęp do netu).
Poza tym, mogę wziąć na stałe dyżur ranny i popołudniowy na Wielopolu w każdą sobotę i niedzielę.
Co do Bebika dla kociąt, to widzę, że zdania są podzielone. Mnie znajoma lekarka mówiła, że ze względu na duże ryzyko nietolerancji mleka przez kocięta, lepiej stosować specjalne preparaty dla kociąt, a jeśli już stosuje się Bebiko, to trzeba je bardziej rozcieńczać (właśnie ze względu na możliwość nietolerancji mleka). Myślę, że różnice w zdaniach na ten tamat mogą też wynikać z tego, że nie wiadomo, o które Bebiko chodzi (może być 0, 1,2).
no właśnie, kto przejmie smarkotka?mała będzie miała ok 4 tygodnie
kosma_shiva pisze:edit_f pisze:no i bardzo ważna sprawa:
LUNA OD WCZORAJ W NOWYM DOMKU[/b]
czy Lunka poszla do tych ludzi, ktorzy mysleli o HH ?
Jesli tak, to swietnie, bardzo mi oni pzypasowali.
Cudownie, ciesze sie, ze wreszcie i ona znalazla szczescie!!!!!
lutra pisze:Czy ktoś będzie dziś w arwecie? Łapka, którą wczoraj zabrałam nie ma pleksy, która powinna być na końcu. WAŻNE!
PS
Nadal szukamy (?) kogoś, kto przewiezie klatkę od Noemik. Moje szkody oszacowano na nieco ponad 600 plnów, więc biorę się do pracy i chwilowo chilloutuję
miszelina pisze:OK, Smecte podam. Gacusiowa kupka tez mi sie wczoraj nie podobala, mam nadzieje, ze dzisiaj bedzie ok.
Nie wiem, o której sie pojawie, bo mam wizyte u weta z Astrem, podjade wracajac.
Aha, niestety chwilowo odpadam transportowo. Mój TZ niestety musi teraz czesciej korzystac z auta i to wieczorami.![]()
Natomiast podtrzymuje popoludniowa opieke nad Kocimska.
noemik pisze:będę dzwonić dziś do Izy, żeby umówić się na odbiór HH.
To jest koniec świata dla mnie, ale może dojadę. Wezmę brata ze sobą, myślę, że damy radę.
Klatka jest wielka.
Spróbujemy zmieścić ją do mojego tico, jeśli się uda, to podwieziemy ją na kocimską po drodze po HH.
to na razie szkic planu.
nie wiem, o ktorej to bedzie, ale w godzinach wieczornych
nie bylam jeszcze na kocimskiej, potrzebuje instrukcje dojazdowe.
Czy ktoś mógłby tam się ze mną spotkać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 86 gości