Dopiero jestem, bo nie mogłam się zalogować na miau wcześniej, nie wiem czemu, wyrzucało mnie co chwilę, a przeciez przerwa techniczna dopiero od piątku (jak my przeżyjemy weekend bez miau?

)
Pani, jak na razie sie nie odezwała, ale powiem Wam, ze nie traktuje tego negatywnie, poprosiłam Panią, zeby sobie spokojnie poczytała i sie zastanowiła, więc wolę, zeby odpisała nawet za kilka dni i rzeczywiście pomyślała nad tym co napisałam, niz żeby miała być odpowiedź po kilku godzinach, bez namysłu tak naprawde.
Tak, jak piszecie Dziewczyny, balkon i okna to podstawa. Ja nie mam zabezpieczonego balkonu co prawda, ale u mnie jest inna sytuacja, balkon to stołówka, wyłaczona z użytkowania przez moje koty.
Szura, a maluchy o rodzeństwie też zapominaja? bo ja nie mam doświadczenia, własnie tak sie nad tym zastanawiałam, czy małemu nie byłoby ewentualnie smutno samemu. Ale tego nie traktuje absolutnie, jak warunek, ze nie moze byc jedynakiem. Pani mi powiedziała, ze raczej chcą jednego kotka, bo jak dotad nie mieli kotów, no i koszty wyższe. Z tym nie dyskutuje, najwazniejsze, zeby dom byl bezpieczny i odpowiedzialny.
No nic, pozostaje nam czekac na odpowiedź. Napisałam też Pani, ze gdyby były inne pytania o Bossia, to ją poinformuje o tym. Chciałabym, zeby Pani naprawde wzięła sobie do serca te wątki o balkonach i oknach. Inaczej szukamy dalej, nie wybaczyłabym sobie, gdyby któremuś coś się stało.
Jeżeli na to się zdecydują, to myślę, ze spokojnie można wtedy wszystko inne "załatwić", i kwestie żywienia i opieki weterynaryjnej, bo to będzie swiadczyło o odpowiedzialności. Zresztą już tak wstępnie pani napisałam o tym, z jedzeniem tez nie ma problemu bo kukułki są przyzwyczajone do domowego jedzenia, puszki też jedzą, suche też, ale nie gardzą ugotowanym mięskiem, a wręcz przeciwnie, bardzo lubią.
Czemu, ja nie mogę poprostu rozdzielić kukułek między Was?

osoby, które znam, do których mam pełne zaufanie...oj marzenie

spałabym zupełnie spokojnie

a tak, to ja mam 1000 myśli, boje się, żeby błędu nie popełnić....
A maluchy szaleją