To jest wątek pomocy dla kotów Ani Rylskiej, Jej Tymczasów i dla Niej samej.
Wątek Ani - viewtopic.php?t=87 ... =asc&start ZAPRASZAM do zapoznania się.
To co ustaliliśmy ostatnio w Jej wątku to fakt, że Ania o wielu trudnych sprawach nie mówi. Obecnie ma na tymczasie 13 kotów (Aneczko jeśli źle doliczyłam popraw mnie proszę...) w tym pięć wymagających naprawdę poważnych wkładów finansowych, stałej opieki weta i specjalistycznego jedzenia.
Sama Ania też nam ostatnio mocno niedomaga, a że wszystko idzie na koty - takie ma dobre serce ta nasza Bidulka - to nie ma nawet na leki dla siebie.
Poza tym dług u weta - ponad tysiąc złotych do szybkiego spłacenia przez Anię - tylko z czego? Sad
Niestety Ania i jej TŻ są obecnie bez pracy. Aneczka dopiero w połowie sierpnia dorwała coś na pół etatu, a sytuacja robi się z każdym dniem po prostu dramatyczna.
Aneczka nie potrafi przejść obok kociej biedy bez udzielenia pomocy, a jej los wciąż stawia przed Nią nowe porzucone, głodne, chore koty... Koty na które tylu ludzi odwraca wzrok... które w następnej minucie wyrzuca się z pamięci...
Koty znajdujące się u Ani są w pewnym sensie naszymi wspólnymi, forumowymi biedami i nie możemy również odwracać od nich wzroku...
Dzięki Ani wiele domków cieszy się kochanymi, cudnymi kocicmbrami. Dzięki Ani...pojawił się w naszym życiu Szaraczek... przerażony Kocurek wyrzucony z auta w mroźny dzień na pewną śmierć. Dziś Szaraczek i ja sama jestem Aneczce ogromnie wdzięczna za to że nie odwróciła wzorku od płaczącej biedy która teraz wyleguje się na naszej kanapie...która śpi koło mojej głowy mrucząc rozkosznie...dziękując za uratowane życie. Aniu...dziękuję!!!!! nigdy nie będę w stanie Ci się zrewanżować!
Wątek Ani
SamsonRak,Anemia*4kociakiMiziaki*Razem13*PotrzebnaPomoc,Domy
1. Stojak na płyty zdobiony decoupage - sosnowy

wywoławcza - 5 zł

2. Zestaw Tulipany - malowany i decoupage, wypalony w piekarniku

wywoławcza - 1 zł

3. Koci Zegar zdobiony moją metodą

wywoławcza - 10 zł

licytujemy tydzień od rozpoczęcia, proszę o dołożenie do kosztów wysyłki 4 zł
zapraszam