Hospicjum'Jeszcze i Jeszcze'[4]. ZAMKNIĘTE.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 25, 2009 8:41

Agn pisze:
To tyle w skrocie u Boguszkow. W sumie niewiele sie zmienilo.

Oj AGN czy Ty się aby nie przejęzyczyłaś? 8O
pomimo moich smutków, aż się roześmiałam... :D

U nich dzięki Tobie aniołku zmieniło wszystko :aniolek:
mają normalny dom... :1luvu:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Wto sie 25, 2009 18:55

Agn, jesteśmy, przytulamy.
Io jest ... brak mi słów. Wyję. Wygląda jak porcelanowa figureczka...

Na poprawę humoru : Wielki Biały Kot, pseudonim artystyczny Sunny jest nie tylko zrzędą, jest także złodziejem i dewastatorem. Ukradła mi kolczyk i przewraca z lubością szklanki, kubki i wszystko, co robi 'łup' :roll:

lolak

Od: Pon sty 19, 2009 9:55

Post » Wto sie 25, 2009 19:43

Cześć Dominiko. :D
`Porcelanowa` to dobre określenie Io. Dziś malutka lepiej. Nie ślini się już, gardło też jakby mniej boli, bo mała zaczęła wydawać z siebie cichutkie dźwięki [przez chwilę była bezdźwięczna], oczy się nie ślimaczą. Jest też bardziej ruchliwa. W jej wykonaniu to i tak nic, ale usiłuje się przemieszczać, podnosi się na przednich łapkach. Ładnie śpi na boczku. Zaczepia inne koty, gdy blisko niej leżą.

Z Tuiuqa dalej leci. Co prawda już bez śluzu :roll: , ale leci. :?
Niech to się wreszcie skończy..

Jutro jedziemy do Doc.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Wto sie 25, 2009 19:47

Agn, od dawna "podglądam", kibicuję i podziwiam...
Robisz naprawdę kawał dobrej i bardzo potrzebnej roboty :aniolek:
Wielkie kciuki za białą kruszynkę i pozostałe "bidki" :ok:
I za Ciebie :ok:

Tak na marginesie, mam też swoją osobistą sąsiadkę przez duże S :wink: Teraz chce mnie podawać do sądu, żeby ten nakazał mi zdemontowania, tu cytat: "sracza dla kotów" znad jej okna (nie mam balkonu, a jedno okno znajomy zabezpieczył mi siatką na drewnianym rusztowaniu). Ostatnio usłyszałam: "Panią to z tej Warszawy za te koty wyrzucili. Już ja wszystko wiem." :ryk:
A ja mam "tylko" 4 kastraty :wink: które podobno obsikują i "obsrywają" jej okna i balkon i do tego pod moim oknem zbierają się w calach "marcowania" wszystkie koty z okolicy 8O Nawet nie wiedziałam, że moje futra takie zdolne i atrakcyjne som :wink:
I ta Somsiadka sama posiada kota, sztuk 1 8O

Gdyby potrzebna była pomoc zmotoryzowanej, to w miarę możliwości (często podróżuję w ramach pracy i czasem jestem niedostępna na miejscu) nią służę. Mirka ma do mnie namiary.

Lutka

Od: Śro lut 04, 2009 16:35

Post » Wto sie 25, 2009 21:58

Agn pisze:Dzis rano Io jakby w lepszej formie. Od wczoraj wsuwa RC Recovery i bardzo jej smakuje. Szukamy sponsora na puszki dla malutkiej. :)

Mówisz i masz :) W sobotę, przy okazji transportu kotów do i z Łodzi, będę miała małą niespodziankę. Pozdrawiam i czekam na kolejne wiadomości na pw.

kamilka_04

Od: Czw lut 28, 2008 14:43

Post » Wto sie 25, 2009 23:35

kamilka_04 pisze:
Agn pisze:Dzis rano Io jakby w lepszej formie. Od wczoraj wsuwa RC Recovery i bardzo jej smakuje. Szukamy sponsora na puszki dla malutkiej. :)

Mówisz i masz :) W sobotę, przy okazji transportu kotów do i z Łodzi, będę miała małą niespodziankę. Pozdrawiam i czekam na kolejne wiadomości na pw.

:lol:

Dzięki. 8)

Agn

Post » Wto sie 25, 2009 23:58

Lutka pisze:
Tak na marginesie, mam też swoją osobistą sąsiadkę przez duże S :wink: Teraz chce mnie podawać do sądu, żeby ten nakazał mi zdemontowania, tu cytat: "sracza dla kotów" znad jej okna (nie mam balkonu, a jedno okno znajomy zabezpieczył mi siatką na drewnianym rusztowaniu). Ostatnio usłyszałam: "Panią to z tej Warszawy za te koty wyrzucili. Już ja wszystko wiem." :ryk:
A ja mam "tylko" 4 kastraty :wink: które podobno obsikują i "obsrywają" jej okna i balkon i do tego pod moim oknem zbierają się w calach "marcowania" wszystkie koty z okolicy 8O Nawet nie wiedziałam, że moje futra takie zdolne i atrakcyjne som :wink:
I ta Somsiadka sama posiada kota, sztuk 1 8O

Gdyby nie to, że ta sąsiadka sama ma kota, pomyślałabym, że o mojej piszesz :evil:
Ona też napisze pismo,żeby mi kazali zlikwidowac tą hodowle kotów. Bo koty wolno hodować za zgoda sąsiadów, a oni sie nie zgadzają (dom szeregowy). Reszta argumenów jak w poście powyżej.
Agn,żebyś nie myślała,że jesteś sama :evil:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Śro sie 26, 2009 8:04

Agn Kochana, wielkie usciski przesylam!!! I jak zwykle klaniam sie nisko :D
Zeby wszystko juz bylo d o b r z e, a przynajmniej lepiej- zycze calym sercem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro sie 26, 2009 8:11

Dziewczyny - u mnie argument jest jakby innej natury - koty smierdza same z siebie, a ja juz tego nie czuje, bo sie przyzwyczailam. O.

Io znowu nie zrobila kupy od wczoraj.
Tuiuq za to zrobil.
:?
Bilans wiec sie wyrownal.

Mam w tej chwili cztery koty `do prania`. Plus - okazyjnie Io.
Srednio 10 min. na kota. To wychodzi, ze dziennie na samo pranie kotow przeznaczam godzine i 20 min. 8O [2x dziennie po 40min. - minimum].

A ja sie dziwie, ze nie nadazam ze wszystkim.

[Asiu, pamietam, ale - wlasnie - nie nadazam. :oops: ]

Agn

Post » Śro sie 26, 2009 9:38

Hmmm trzeba by pomyśleć o wynalezieniu automatycznej "dupnej pralki" 8). Agnieszko a czym pierzesz dupalki :wink: Miłego dzionka dla wszystkich kociambrów.

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro sie 26, 2009 9:42

Asia_Siunia pisze:Hmmm trzeba by pomyśleć o wynalezieniu automatycznej "dupnej pralki" 8). Agnieszko a czym pierzesz dupalki :wink: Miłego dzionka dla wszystkich kociambrów.

Habibi to nawet usiluje normalna pralke przystosowac do siebie - wlazi do bebna i czeka - pewnie mysli, ze sie samo wlaczy. :roll: :lol:

Uzywam zwyklego mydla w plynie. Choc ostatnio do Tuiuqowej dupki - jak juz gdzies wspominalam - uzywam szamponu dla kotow `wydobywajacego blask rudych odcieni` - to nic, ze Tuiuqowa dupka czarna. :roll:

Agn

Post » Śro sie 26, 2009 11:08

Oj jest tej roboty przy tych kotusiach, jest... :roll:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Śro sie 26, 2009 11:14

Żebyś się Agnieszko nie zdziwiła jak ci któregoś dnia Tuiuq rudą dooopą zaświci :lol:

Asia_Siunia

Post » Śro sie 26, 2009 11:16

Asia_Siunia pisze:Żebyś się Agnieszko nie zdziwiła jak ci któregoś dnia Tuiuq rudą dooopą zaświci :lol:

Jeszcze tego temu biednemu kotu by brakowalo... :roll:
Asiu, nie zycz mu az tak zle...

8)

Agn

Post » Śro sie 26, 2009 11:23

Ale wyobraź sobie...czarno-biały Tuiuq z wydobywającym się mu z zadka blaskiem rudych odcieni... :lol: :lol: :lol: Widok bezcenny :!: .

A tak nota bene to ja życzę Tuiuqowi wszystkiego, wszystkiego baaardzo dobrego łącznie z pożegnaniem sr...Buziaki :!:

Asia_Siunia

[poprzednia][następna]