Agn pisze:
To tyle w skrocie u Boguszkow. W sumie niewiele sie zmienilo.
Oj AGN czy Ty się aby nie przejęzyczyłaś?

pomimo moich smutków, aż się roześmiałam...

U nich dzięki Tobie aniołku zmieniło wszystko

mają normalny dom...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:
To tyle w skrocie u Boguszkow. W sumie niewiele sie zmienilo.
Agn pisze:Dzis rano Io jakby w lepszej formie. Od wczoraj wsuwa RC Recovery i bardzo jej smakuje. Szukamy sponsora na puszki dla malutkiej.![]()
kamilka_04 pisze:Agn pisze:Dzis rano Io jakby w lepszej formie. Od wczoraj wsuwa RC Recovery i bardzo jej smakuje. Szukamy sponsora na puszki dla malutkiej.![]()
Mówisz i maszW sobotę, przy okazji transportu kotów do i z Łodzi, będę miała małą niespodziankę. Pozdrawiam i czekam na kolejne wiadomości na pw.
Lutka pisze:
Tak na marginesie, mam też swoją osobistą sąsiadkę przez duże STeraz chce mnie podawać do sądu, żeby ten nakazał mi zdemontowania, tu cytat: "sracza dla kotów" znad jej okna (nie mam balkonu, a jedno okno znajomy zabezpieczył mi siatką na drewnianym rusztowaniu). Ostatnio usłyszałam: "Panią to z tej Warszawy za te koty wyrzucili. Już ja wszystko wiem."
![]()
A ja mam "tylko" 4 kastratyktóre podobno obsikują i "obsrywają" jej okna i balkon i do tego pod moim oknem zbierają się w calach "marcowania" wszystkie koty z okolicy
Nawet nie wiedziałam, że moje futra takie zdolne i atrakcyjne som
![]()
I ta Somsiadka sama posiada kota, sztuk 1![]()
Asia_Siunia pisze:Hmmm trzeba by pomyśleć o wynalezieniu automatycznej "dupnej pralki". Agnieszko a czym pierzesz dupalki
Miłego dzionka dla wszystkich kociambrów.
Asia_Siunia pisze:Żebyś się Agnieszko nie zdziwiła jak ci któregoś dnia Tuiuq rudą dooopą zaświci![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 42 gości