Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
margotka79 pisze:widziałam teraz naszą Dymną i ma się dobrzechociaż czarna na nią prychnęła. Mam nadzieję, że się panny dogadają szybko.
mruczka1 pisze:Witam,
Maszunia ma się dobrze. Trochę jednak boi się kocurka. Ma do niego duży dystans. Ale ich spotkania są na razie krótkie, parę razy na dzień (to tak ze względów bezpieczeństwa).
W sumie to bardziej jego wina, bo strasznie się jej boi i stwarza stresową atmosferę . Ale zawsze był strachliwy.
Najważniejsze że pierwsze lody przełamanei Maszka zachowuje się już bardzo pewnie.
Mam tylko jedno pytanko: jak to jest z tą jej miednicą. Bo ona tak strasznie szaleje, biega w kółko i skacze. Ja się nad nią trzęsę żeby czasem z wysoka nie skakała, ale nie wiem czy słusznie.
orchidka pisze:Pani Małgosia znalazła rudego. Dostał na imię Max. Ma ok. półtora roku. Domowy wyrzuconyZostał już odrobaczony i wykastrowany.
Grzeczny, czysty i spokojny. Ulubione zajęcie: leżenie na kolanach i bycie przytulanym i mizianym.
Trochę boi się kotów, ale podejrzewam, że to kwestia dominującej rezydentki, która tłucze inne koty.
Oto Max:)![]()
![]()
margotka79 pisze:ale mam nadzieję, że ją zaakceptują
orchidka pisze:Mruczko,
Kombinuję jakieś kocie spotkanie w najbliższym czasie
Oczywiście czuj się zaproszona
Na początek może chcesz dołaczyć do wolontariuszy na imprezie w Podkowie Leśnej?
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=96156
mruczka1 pisze:na 2. zapoznałam się z Podkową L. i jestem zainteresowana. Będę śledzić na bieżąco. Co dam radę to pomogę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 220 gości