KSIĘGARNIA KOCIARZA - na KK- koniec :D

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro sie 19, 2009 6:48

Czy ja wygrałam 2?
Jeśli tak to poproszę o dane do przelewu na pw.
Etyka szacunku dla życia nakazuje nam wszystkim poszukiwać sposobności, by za tyle zła, wyrządzonego zwierzętom przez ludzi, pośpieszyć im z jakąkolwiek pomocą. Albert Schweitzer
Jeśli komuś zalegam z płatnością, bądź wysyłką proszę o pw.
Rózne różności.

hydra_pl

Od: Nie cze 08, 2008 8:16

Post » Śro sie 19, 2009 7:47

XAgaX pisze:
Gohag pisze:
XAgaX pisze:
Agneska pisze:ponieważ chodzi o kasę dla kotów, to ja mogę zrezygnować na konto Gohaq mimo "spóźnionej" licytacji. 8)

dziękuję za informację (i za serce dla spóźnialskich) :)

Eeee...akurat z 3-ką to jeszcze zdążyłam - ale i tak dzięki :-)

w takim razie przepraszam - musiało mi się coś pomylić :oops:

Nie ma sprawy - właśnie mi też się wszystko kićka jak w jednym bazarku są różne daty zamknięcia - za dużo ja na moją łepetynę!

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Pt sie 21, 2009 11:23

Kobitki...zapomniałyście o tych książkach???? Bo ja już nie wiem co kupiłam? Teraz to już nie zdążę zapłacić do września :-(

Gohag

Post » Pon sie 24, 2009 22:11

Gohag pisze:Kobitki...zapomniałyście o tych książkach???? Bo ja już nie wiem co kupiłam? Teraz to już nie zdążę zapłacić do września :-(

już wszystko jasne- i jedynka i trójka są Twoje, a zapłacić możesz we wrześniu :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro wrz 02, 2009 13:17 Re: KSIĘGARNIA KOCIARZA - na KK- koniec :D

Tadam!!! Proszę o dane do przelewu na PW. Właśnie wróciłam i mogę płacić (chyba mogę :?)

Gohag

[poprzednia]