Agneska pisze:Kto pomoże z ogłoszeniami? Proszę.![]()
Pilna prośba.

Moderator: Estraven
serotoninka pisze:Słuchajcie... Nigdy nie brałam tymczasów. Jeszcze. Mam dwa prawie roczne własne kotki. Czy mogę być domem tymczasowym? Boję się, że moje koty złapią znowu grzyba, albo świerzba... Że się zestresują, że może będzie im źle... No ale jak taki kiciuś siedzi mały klatce, to może lepiej żeby ewentualnie siedział u mnie w łazience?
Już sama nie wiem. Uczę studentów, mam do nich maile zbiorowe, oni chyba dość mnie lubią, w sumie z ostatnich 3 lat ze 300 osób... Może bym wśród nich znalazła jakieś domy... Kurczę. No chciałabym i boję się. Może bym wzięła jednego kociaka na próbę? Co myślicie? TŻ mnie poćwiartuje... Ale co tam...
danka05 pisze:Nadszedł czas aby przedstawić Apsowe trzy maluchy. Jeden chłopak, dwie dziewuchy. Kolorowe i mruczące, rozwydrzone małe brzdące.
serotoninka pisze:Słuchajcie... Nigdy nie brałam tymczasów. Jeszcze. Mam dwa prawie roczne własne kotki. Czy mogę być domem tymczasowym? Boję się, że moje koty złapią znowu grzyba, albo świerzba... Że się zestresują, że może będzie im źle... No ale jak taki kiciuś siedzi mały klatce, to może lepiej żeby ewentualnie siedział u mnie w łazience?
Już sama nie wiem. Uczę studentów, mam do nich maile zbiorowe, oni chyba dość mnie lubią, w sumie z ostatnich 3 lat ze 300 osób... Może bym wśród nich znalazła jakieś domy... Kurczę. No chciałabym i boję się. Może bym wzięła jednego kociaka na próbę? Co myślicie? TŻ mnie poćwiartuje... Ale co tam...
Kaprys2004 pisze:jopop pisze:i tuż przed 25 nałapać do lecznicy masę kotek do ciachnięcia - można się zapisywać na łapanki (ja niestety mogę dopiero PO weekendzie).
Asia, a może wejść w kontakt z panią z ul. Chłodnej? Ma podobno 10 kotek do ciachnięcia.. Muszę tylko odnaleźć w mojej torebcejej nr telefonu..
Niestety, w przyszłym tygodniu znikam na tydzień. W końcu wyjeżdżam na wakacje, po dwóch czy trzech latach posuchy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 219 gości