Znalazłam Rubenal w animalii, ale tam pisze, że jest dla psów. Czy ktoś się orientuje czy dla kotów to jest taki sam tylko opisze, że dla kotów, czy on jest jeden i można go i psom i kotom dawać?
Moderator: Moderatorzy
AgaPap pisze:Znalazłam Rubenal w animalii, ale tam pisze, że jest dla psów. Czy ktoś się orientuje czy dla kotów to jest taki sam tylko opisze, że dla kotów, czy on jest jeden i można go i psom i kotom dawać?
casica pisze:AgaPap pisze:Znalazłam Rubenal w animalii, ale tam pisze, że jest dla psów. Czy ktoś się orientuje czy dla kotów to jest taki sam tylko opisze, że dla kotów, czy on jest jeden i można go i psom i kotom dawać?
Ja kupuję Draculowi Rubenal dla psów, taniej wychodzi. Rubenal 300, tabletkę dzieli się na 4 (bardzo łatwo) i już, dokładnie jak rubenal75
edit: tak, to jest ten sam rubenal
PcimOlki pisze:casica pisze:AgaPap pisze:Znalazłam Rubenal w animalii, ale tam pisze, że jest dla psów. Czy ktoś się orientuje czy dla kotów to jest taki sam tylko opisze, że dla kotów, czy on jest jeden i można go i psom i kotom dawać?
Ja kupuję Draculowi Rubenal dla psów, taniej wychodzi. Rubenal 300, tabletkę dzieli się na 4 (bardzo łatwo) i już, dokładnie jak rubenal75
edit: tak, to jest ten sam rubenal
Jakie są wymiary tabletki Rubenalu 300? 75 jest dość duży i ja go zawsze dzieliłem na pół, a i to kocyr miał kłorot z połykaniem.
PcimOlki pisze:Nie musisz mieć skierowania, żeby zrobić USG.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości