Moderator: Estraven
gaota pisze:Tak, mogę. Jednak nie dłużej niż na parę godzin, bo tak jak dziewczyny wspomniały, trzeba mieć doświadczenie, żeby się nim dobrze zająć.
Ja mieszkam w Piasecznie, Fenixa mogę wziąć na parę godzin, ale nie wiem czy do własnego domu, bo nie wiem dokładnie na co jest chory, a mój kot jeszcze nie szczepiony, bo ciągle coś.
Picollo napisała "Jestem dostepna dopiero w niedzielę po południu" i nie wiem czy to znaczy, że może przechować też Fenixa, jeśli katarzynie wygodniej byłoby go odebrać z okolicy centralnego.
qlenka pisze:Dziewczyny, prawdopodobnie nie będzie potrzebny inny transport niż ten zaplanowany na niedzielę bo katarzyna1204 będzie w podróży w weekend. Tyle wiem od Małej, ale może zapytajcie u źródła.
Poza tym znajomy znajomej będzie jechał jutro z Katowic do Wawy i jeśli zgodzi się zabrać ze sobą kota, to będzie transport na sobotę. Tylko katarzyny1204 wtedy chyba nie będzie, a poza tym Fenix nie jest zdrowym kotem i raczej nie można go powierzyć komuś niedoświadczonemu... Dlatego to taka mało realna opcja.
Migota pisze:Nie doczytałam dokładnie wątku. Czy on jedzie do Lublina na DS czy DT?
katarzyna1207 pisze:Na razie mogę dać DT, jak się dogada z moimi gadami to być może DS.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Doris2, Google [Bot], Paula05 i 340 gości