Panny "P", czyli Puma i Pepsi :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 19, 2009 18:03

Witajcie Kochani! :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sie 20, 2009 9:21

Dzień dobry! :D
Na szczęście mogę w pracy czytać miau :D Ja nie wiem jak ja we wrześniu wytrzymam 2 tygodnie urlopu :strach:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Czw sie 20, 2009 9:27

MaryLux pisze:Ceść Cioćku :) Jeśtemkem ja i gile moje. Nie dałam się wetowi macać, pokujać tes nie, za karę dośtaję Biostyminę, a Doctorro psyjdzie znowu w piątek. Ja nie chcęęęęęęęęęę!
Inka

Dzień dobry Inusiu! Biostyminka Ci dobrze zrobi :ok: Nie martw się. Pan Doktor czasem musi przyjść i przebadać czy jesteś zdrowa :D

MaryLux pisze:Ta smarkula jest goopia straszecznie. Niechby raz się dała skujać z godnością zamiast awantury robić i Dużą drapać
Psot

Witaj Psocie! Nie ładnie tak mówić o Inusi :roll: Może Ineczka się boi Pana Doktora. A Ty znosisz cierlipiwie zastrzyki? Pewnie tak, bo jesteś odważny kocur :D

MaryLux pisze:Witam wszystkich! Chchchchchuuuuuu!
Kuku (QQ)

No na reszcie Kuku się pojawiła! :dance: Dziekujemy za chchchuuuu :D

nanetka

Post » Czw sie 20, 2009 9:30

Witaj Nanetko :)
Jak Twoje panienki?

A może Psot i rodziinka do nas by zajrzeli też cos skrobnęli?

Erin

Post » Czw sie 20, 2009 9:41

A Panny dobrze :D Wczoraj jak myłam drzwi wejściowe do mieszkania to Puma wyszła sobie na klatkę schodową! 8O Taki strachulec kiedyś był, a teraz! Proszę! Jaś Wędrowniczek się znalazł :strach:

nanetka

Post » Czw sie 20, 2009 9:44

O cie florek, nieźle :strach:

Erin

Post » Czw sie 20, 2009 9:48

nanetka pisze:A Panny dobrze :D Wczoraj jak myłam drzwi wejściowe do mieszkania to Puma wyszła sobie na klatkę schodową! 8O Taki strachulec kiedyś był, a teraz! Proszę! Jaś Wędrowniczek się znalazł :strach:

:strach: O kurczę :? . Co się dzieje z tymi naszymi kotami, że tak chętnie chcą wymykać się w wielki świat? :roll: .
Źle im u nas czy co? 8O

Moje też, jak tylko uchylę drzwi wejściowe, już są na korytarzu :roll: . Tyle, że u mnie w bloku nie uciekną daleko, bo jest system zamykanych galeryjek, tak że im na to pozwalam :). Połażą trochę po galeryjce i zawiedzione wracają, że nie mogą na trawkę :wink: .
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Czw sie 20, 2009 9:52

Chciała mi uciec w dół :strach: Ale na szczęście byłam szybsza i ją złapałam. Jak wstawiłam ją do przedpokoju i lekko "ochrzaniłam" to napuszyła ogon, odwróciła się, coś pod nosem burknęła i poszła obrazona na balkon! 8O A potem udawała, że mnie nie widzi :roll: Takie to mam "grzeczne" dzieczyny :? :wink:

nanetka

Post » Czw sie 20, 2009 9:59

nanetka pisze:Chciała mi uciec w dół :strach: Ale na szczęście byłam szybsza i ją złapałam. Jak wstawiłam ją do przedpokoju i lekko "ochrzaniłam" to napuszyła ogon, odwróciła się, coś pod nosem burknęła i poszła obrazona na balkon! 8O A potem udawała, że mnie nie widzi :roll: Takie to mam "grzeczne" dzieczyny :? :wink:

No moje nie lepsze :lol: . Też się do mnie nie odzywają, gdy je za coś ochrzanię 8O .
A Niunieńce zdarza się też manifestować swoją obrazę :lol: . Siada w drzwiach do salonu odwrócona doopeńką do mnie, tak żebym przechodząc dokładnie ją widziała, że jest wściekła i żebym przez przypadek jej nie nie zauważyła :lol:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Czw sie 20, 2009 10:06

Ulla pisze:Moje też, jak tylko uchylę drzwi wejściowe, już są na korytarzu :roll: . Tyle, że u mnie w bloku nie uciekną daleko, bo jest system zamykanych galeryjek, tak że im na to pozwalam :). Połażą trochę po galeryjce i zawiedzione wracają, że nie mogą na trawkę :wink: .

Moja siostra też tak ma. Raz wymknął im się Kolorek (szylkretowa dziewczynka). Nie zauważyli a biedny Kolorek nie umie miauczeć (ma tak od maluszka -> skrzeczy i fuczy ale głośne to nie jest). Biedna płakała (bezgłośnie) pewnie dosyć długo aż na szczęście sąsiadka ją zobaczyła i zapukała do wyrodnych właścicieli. Mi rudy zwiał trzy razy (dwa razy przemknął niezauważony jak wracałam do domu z pracy (niosłam zakupy i nie widziałam drania) a raz zamek się zepsuł i drzwi się same otwierały. Dwa razy znalazłam go piętro wyżej a raz jak już w totalnej panice otworzyłam drzwi to właśnie wracał zadowolony z dołu. Drań z niego straszny.

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Czw sie 20, 2009 11:03

Ano czasem nie da się upilnować tych naszych łobuzic :(.
Pisałam ostatnio w swoim wątku, jak Gagunia poszła mi w świat na 24h, a ja odchodziłam od zmysłów, bo byłam pewna, że ją straciłam na zawsze :( :strach:
Nie wiem jak udało jej się znaleźć drogę do domu na obcym terenie, co dla mnie graniczy z cudem.

Może doszła mała zołza do wniosku, że nikt jej nie będzie tak strasznie kochał jak Pańcia? :wink:.
[img]...[/img]

Ulla

Post » Czw sie 20, 2009 16:21

A to widzę, że i inne kotki mają na imię Gagunia- Gagusia-Kakusia i Niunia. :wink: Ale dlaczego Gagunia to niektórzy to wiedzą. :(

Mi też kiedyś uciekła Kubisia, odchodziłam od zmysłów przez nią. Przylazła z powrotem w nocy pod okno i zaczęła mnie wołać. Oczywiście szybko poleciała do kuwety na siusiu. :lol:

Miłego wieczorku życzę.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt sie 21, 2009 14:57

nanetka pisze:
MaryLux pisze:Ceść Cioćku :) Jeśtemkem ja i gile moje. Nie dałam się wetowi macać, pokujać tes nie, za karę dośtaję Biostyminę, a Doctorro psyjdzie znowu w piątek. Ja nie chcęęęęęęęęęę!
Inka

Dzień dobry Inusiu! Biostyminka Ci dobrze zrobi :ok: Nie martw się. Pan Doktor czasem musi przyjść i przebadać czy jesteś zdrowa :D

[b]Ale ja bojam, a poza tym Doctorro za cęsto psychodzi, ja nie chcęęęęęęę! <tup>

nanetka pisze:
MaryLux pisze:Ta smarkula jest goopia straszecznie. Niechby raz się dała skujać z godnością zamiast awantury robić i Dużą drapać
Psot

Witaj Psocie! Nie ładnie tak mówić o Inusi :roll: Może Ineczka się boi Pana Doktora. A Ty znosisz cierlipiwie zastrzyki? Pewnie tak, bo jesteś odważny kocur :D

Oczywiście, że taaaak!
Psot

Psot rzeczywiście spotkał się z rozumem i wszelkie zabiegi przyjmuje z godnością
Duża

nanetka pisze:
MaryLux pisze:Witam wszystkich! Chchchchchuuuuuu!
Kuku (QQ)
[/b]

No na reszcie Kuku się pojawiła! :dance: Dziekujemy za chchchuuuu :D

Proszę bardzo, mogę więcej: chchchchchchuuuuuuuuu!
QQ

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt sie 21, 2009 15:26

Napiszę tylko, ze czekamy na fotki dziewczynek. :)
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt sie 21, 2009 17:45

kasia86 pisze:Napiszę tylko, ze czekamy na fotki dziewczynek. :)

A ja się dopiszę :)

Erin

[poprzednia][następna]