Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Ceść CioćkuJeśtemkem ja i gile moje. Nie dałam się wetowi macać, pokujać tes nie, za karę dośtaję Biostyminę, a Doctorro psyjdzie znowu w piątek. Ja nie chcęęęęęęęęęę!
Inka
MaryLux pisze:Ta smarkula jest goopia straszecznie. Niechby raz się dała skujać z godnością zamiast awantury robić i Dużą drapać
Psot
MaryLux pisze:Witam wszystkich! Chchchchchuuuuuu!
Kuku (QQ)
nanetka pisze:A Panny dobrzeWczoraj jak myłam drzwi wejściowe do mieszkania to Puma wyszła sobie na klatkę schodową!
Taki strachulec kiedyś był, a teraz! Proszę! Jaś Wędrowniczek się znalazł
nanetka pisze:Chciała mi uciec w dółAle na szczęście byłam szybsza i ją złapałam. Jak wstawiłam ją do przedpokoju i lekko "ochrzaniłam" to napuszyła ogon, odwróciła się, coś pod nosem burknęła i poszła obrazona na balkon!
A potem udawała, że mnie nie widzi
Takie to mam "grzeczne" dzieczyny
![]()
Ulla pisze:Moje też, jak tylko uchylę drzwi wejściowe, już są na korytarzu. Tyle, że u mnie w bloku nie uciekną daleko, bo jest system zamykanych galeryjek, tak że im na to pozwalam
. Połażą trochę po galeryjce i zawiedzione wracają, że nie mogą na trawkę
.
nanetka pisze:MaryLux pisze:Ceść CioćkuJeśtemkem ja i gile moje. Nie dałam się wetowi macać, pokujać tes nie, za karę dośtaję Biostyminę, a Doctorro psyjdzie znowu w piątek. Ja nie chcęęęęęęęęęę!
Inka
Dzień dobry Inusiu! Biostyminka Ci dobrze zrobiNie martw się. Pan Doktor czasem musi przyjść i przebadać czy jesteś zdrowa
nanetka pisze:MaryLux pisze:Ta smarkula jest goopia straszecznie. Niechby raz się dała skujać z godnością zamiast awantury robić i Dużą drapać
Psot
Witaj Psocie! Nie ładnie tak mówić o InusiMoże Ineczka się boi Pana Doktora. A Ty znosisz cierlipiwie zastrzyki? Pewnie tak, bo jesteś odważny kocur
nanetka pisze:MaryLux pisze:Witam wszystkich! Chchchchchuuuuuu!
Kuku (QQ)[/b]
No na reszcie Kuku się pojawiła!Dziekujemy za chchchuuuu
kasia86 pisze:Napiszę tylko, ze czekamy na fotki dziewczynek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 105 gości