****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Zero wieści!!!!!! Matysia tak bardzo przypomina mi Maniusia. Zachowania ma identyczne. Cały czas się rozglądam, przypominam sobie jak szalał w ogrodzie. Ale już się pozbierałam - dzięki Matysi.
W przypadku mojego - w przyszłym miesiącu rok. Wiele kotów podobnych do niego przez ten czas widziałam. Na pewno nie myślę o dokoceniu się na siłę. Po prostu - zdecyduje jak zwykle przypadek. Pewnie nie będzie to już wielki kocur, ale coś musi być.
Anuuusia trzymaj się !!! My nadal trzymamy kciuki za Maniusia i jego szczęśliwy powrót.Na każdym spacerku razem z mężem rozglądamy się po okolicy,po podwórkach i oknach...a nóż widelec gdzieś go wypatrzymy