I było:

a czasem

Zacytuję jeden z wczesnowiosennych wpisów na tym wątku:"Latem koty nie chorują".Jakoś się sprawdza, no nie?
Pozdrawiam wszystkie nowo poznane koty, szczególnie Dracula!
Casica jesteś

Nie wierzę, ja to wyklikałam?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
haniaszaraf pisze:Casica jesteś![]()
haniaszaraf pisze:Uff, przeczytałam od jednego przysiadu cały wątek. Co też mnie dziś podkusiło,żeby ot, tak sobie zobaczyć, jakie też koty ma casica?
redaf pisze:haniaszaraf pisze:Casica jesteś![]()
Możesz edytować.![]()
Ale nie ma po co, skoro zacytowałam
casica pisze:Nic Wam dzisiaj nie napiszę, nawet nie podyskutuję o pampersach![]()
Nie mam mózgu, mam kawałek, który pozwala kontrolować mi podstawowe odruchy.
Ale, zakończyłam kolejny etap opracowań, uffff. Już tylko drukowanie, kserowanie, oprawianie. I można zasiąść do kolejnego etapu![]()
Nawet nie chce mi się kłócić w kłótliwych wątkach, i to jest najlepszy dowód mojej niedyspozycji
haniaszaraf pisze:casica pisze:Nic Wam dzisiaj nie napiszę, nawet nie podyskutuję o pampersach![]()
Ale, zakończyłam kolejny etap opracowań, uffff. Już tylko drukowanie, kserowanie, oprawianie. I można zasiąść do kolejnego etapu![]()
Nawet nie chce mi się kłócić w kłótliwych wątkach, i to jest najlepszy dowód mojej niedyspozycji
Szkoooda. Czepiła się mnie jedna larwa, przydałoby się wsparcie
casica pisze:haniaszaraf pisze:casica pisze:Nic Wam dzisiaj nie napiszę, nawet nie podyskutuję o pampersach![]()
Szkoooda. Czepiła się mnie jedna larwa, przydałoby się wsparcie
Pokaż, pokaż larwęMoże we mnie wstąpi lwica
CoToMa pisze:Pokaż, pokaż larwęMoże we mnie wstąpi lwica
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Silverblue i 22 gości