Iweta pisze:Przypominam, że zbieramy fundusze na kastracje, może jeszcze ktoś jest chętny pomóc ?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iweta pisze:Przypominam, że zbieramy fundusze na kastracje, może jeszcze ktoś jest chętny pomóc ?
Mi sie wydaje że to ta sama kicia, a gdzie ona trafiła? Może sprawdzić domek do którego trafiła i zapytać jak sie ma kicia
Iweta pisze:Jeśli byłby jeszcze ktoś chętny do wspomożenia akcji "STERYLKA" to serdecznie zapraszam![]()
Dziękuje za szybki odzewJesli ktoś potrzebuje mój nr konta, proszę pisać
DzejkaMikusiowa pisze:Ja poprosze o konto, takie dla kotkow, zeby na karmy wplacac itd ....
DzejkaMikusiowa pisze:Ja poprosze o konto, takie dla kotkow, zeby na karmy wplacac itd ....
A teraz krotka historia pewnego adoptowanego kotka od Tereski.
Strasznie dlugo do Was nie pisalam, teraz pod innym nickiem dawniej D.J Maxima - niestety gdzies haslo zgubilam i teraz nie potrafie go odzyskac. Bardzo duzo sie dzialo u mnie, i musilam skonczyc z pisaniem na forach, praktycznie to nie w glowie mi to bylo, no i czas lecial...i lecial...i lecial .... az w koncu mowie DOSC! I sie mobilizuje do pisania dzisiaj!. U Mikiego wszystko gra, zdrowy, niegrzeczny kot
. To tak na zarty, bo jest kochany, i to jego rozrabianie jest jego urokiem
. Oboje z moim M, mamy ubaw z niego jak biega jak wyscigowka po mieszkaniu niby cos goniac
, prawdopodobnie swoj cien
, a moze niewidzialnego przyjaciela... kto to wie?
. Teraz wlasnie redaguje moje pisanie, bo siedzi mi przed monitorem i musze sie gimnastykowac zeby cos widziec
. Goni lapka za myszka na ekranie i chce ja "zdrapac" Ponizej zdjec pare rozrabiaki wklejam
.
Dywan przez ukochanego kota juz niezle "wyszarpany"
Tutaj musi byc w centrum uwagi na zdjeciu
Niektorzy ogladaja satelite, inni kota na satelicie
Wystarczy chwila i kot wymeldowuje mnie z krzesla
Chyba doszedl do wniosku, ze napisze cos madrzejszego niz ja
Ulubione miejsce zima, kiedy grzejnik jest cieplawy
Najczestszy sposob spedzania "snu" - styropian na szafie
Iweta pisze:Jeśli byłby jeszcze ktoś chętny do wspomożenia akcji "STERYLKA" to serdecznie zapraszam![]()
Ogłaszam zbiórkę na sterylizacje i kastracje sosnowieckich kociastych
Wspierajacy, dobrze życzący, tylko czytający prosimy o datki na ten jakże ważny cel. Każda złotówka sie przyda. Proponuję jak poprzednio chocby po 10 zł
Tym razem pieniadze przesyłamy na moje konto czyli....SKARBNIKA DO ZADAŃ SPECJALNYCH
Ja poprzedni dałam dychuto teraz startuje od .....
Iweta - 20 zł - jest wpłata :)
Mar_tika - 10 zł -jest wpłata
blekitna - 10 zł - jest wpłata
Kropeczka13 - 10 zł -jest wpłata
Jadzia - 10 zł - jest wpłata
Dorota w. - 10 zł
Axa76 - 20 zł - jest wpłata
Bubor - 20 zł - jest wpłata
felinae - 20 zł
Kasia_M - 10 zł - jest wpłata
moni_citroni - 40 zł -
maxbest - 10 zł - jest wpłata