Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alus1 pisze:po czym doszłaśChat pisze::lol: A wiesz, ze juz nie moge sie doczekac?![]()
![]()
Dex znalazl sposob na przepelzniecie pod plotem i dostanie sie pod taras sasiada![]()
Na szczescie doszlam do niego po sznurku... Nie mozna go spuscic z oka nawet na moment bo od razu glupawki dostaje
![]()
to on jak cielaczek
Chat pisze:Joasiu, ja po prostu mam na to wszystko czas. W pewnym momencie dokonalam wyboru, bo doszlam do wniosku ze wszystiego nie uciagne
JoasiaS pisze:Chat, jesteś Perfekcyjną Panią Domu![]()
SZACUNja nigdy taka nie będę
![]()
Chat pisze:No facet nie moze wyjsc bez szelek, smyczy i jeszcze dodatkowo przywiazuje mu do smyczy 10 m sznurka. Wtedy jestem pewna, ze lobuza znajde![]()
Juz sie tak nauczyl, ze jak wyciagam smycz, ustawia sie grzecznie przy drzwiach i czeka az mu ubiore szelki.
alus1 pisze:JoasiaS pisze:Chat, jesteś Perfekcyjną Panią Domu![]()
SZACUNja nigdy taka nie będę
![]()
czytam o tym co Chat robi to aż mi ciarki po plecach chodzą bo ja też nigdy taka nie będę, podziwiam zawłaszcza lubiące sprzątanie Perfekcyjne Panie Domu
Chat pisze:Rozumiem jednak dziewczyny, ktore sie na to nie godza, nie tylko ze wzgledow finansowych. Potrzeba wyjscia z domu, przebywania z ludzmi itd. Stad u mnie fitness
Georg-inia pisze:Chat pisze:Rozumiem jednak dziewczyny, ktore sie na to nie godza, nie tylko ze wzgledow finansowych. Potrzeba wyjscia z domu, przebywania z ludzmi itd. Stad u mnie fitness
a są takie?jaka potrzeba?
![]()
a poważnie to mój urlop na ranczu spędzam zamknięta na podwórku. Nawet do sklepu (3,5 km najbliższy) to wyprawa jak na biegun. Po prostu mi się nie chce. Nie mam ochoty jeździć gdzieś, oglądać ludzi, nie czuję takiej potrzeby... tak więc akurat w moim przypadku - gdyby nie te finanse, to ja najszczęśliwsza bym była w domciu
[/b]
Chat pisze:Nie mozna go spuscic z oka nawet na moment bo od razu glupawki dostaje
Użytkownicy przeglądający ten dział: marivel i 69 gości