Jej Futrzastosc Chanelle i Minibusy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 18, 2009 11:15

Dzieki za wsparcie, cioteczki 8) Joasiu, ja po prostu mam na to wszystko czas. W pewnym momencie dokonalam wyboru, bo doszlam do wniosku ze wszystiego nie uciagne. Ale czasem to jak bym wziela i poszla w dluga, nie masz pojecia jak mnie korci! :lol:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Wto sie 18, 2009 11:17

alus1 pisze:
Chat pisze::lol: A wiesz, ze juz nie moge sie doczekac? :evil: :lol:
Dex znalazl sposob na przepelzniecie pod plotem i dostanie sie pod taras sasiada :? :evil: Na szczescie doszlam do niego po sznurku... Nie mozna go spuscic z oka nawet na moment bo od razu glupawki dostaje
po czym doszłaś 8O
to on jak cielaczek :wink:

No facet nie moze wyjsc bez szelek, smyczy i jeszcze dodatkowo przywiazuje mu do smyczy 10 m sznurka. Wtedy jestem pewna, ze lobuza znajde :lol:
Juz sie tak nauczyl, ze jak wyciagam smycz, ustawia sie grzecznie przy drzwiach i czeka az mu ubiore szelki. 8)
Obrazek

Chat

Post » Wto sie 18, 2009 11:18

Chat pisze:Joasiu, ja po prostu mam na to wszystko czas. W pewnym momencie dokonalam wyboru, bo doszlam do wniosku ze wszystiego nie uciagne

No i słusznie. Rozsądna baba z ciebie :)
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Wto sie 18, 2009 11:19

JoasiaS pisze:Chat, jesteś Perfekcyjną Panią Domu :ok:
SZACUN :king: ja nigdy taka nie będę :roll:

czytam o tym co Chat robi to aż mi ciarki po plecach chodzą bo ja też nigdy taka nie będę, podziwiam zawłaszcza lubiące sprzątanie Perfekcyjne Panie Domu :roll:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto sie 18, 2009 11:23

Chat pisze:No facet nie moze wyjsc bez szelek, smyczy i jeszcze dodatkowo przywiazuje mu do smyczy 10 m sznurka. Wtedy jestem pewna, ze lobuza znajde :lol:
Juz sie tak nauczyl, ze jak wyciagam smycz, ustawia sie grzecznie przy drzwiach i czeka az mu ubiore szelki. 8)

Nie dość, że piękny to mądry i jak Go nie kochać :1luvu:
poproszę o foty całego towarzystwa w szczególności oczywiście Królowej Matki :D

alus1

Post » Wto sie 18, 2009 11:23

alus1 pisze:
JoasiaS pisze:Chat, jesteś Perfekcyjną Panią Domu :ok:
SZACUN :king: ja nigdy taka nie będę :roll:

czytam o tym co Chat robi to aż mi ciarki po plecach chodzą bo ja też nigdy taka nie będę, podziwiam zawłaszcza lubiące sprzątanie Perfekcyjne Panie Domu :roll:

zwłaszcza ten ogródek i warzywnik, brrrr :roll:
chociaż, jakbym nie musiała w robocie po 10 godzin dziennie siedzieć, to chyba nawet grzebanie w glebie bym polubiła ;)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto sie 18, 2009 11:24

To chyba nie tak. Wszystko jest kwestia organizacji, ja nie lubie sie wysilac, wiec staram sie zorganizowac jak najlepiej czas - jak juz jade do miasta, to po drodze zalatwiam wszystko inne (benzyna, kasa chorych, kontenery z odpadkami zielowymi, kartony itd), co sie znajduje po drodze. Zeby specjalnie nie jechac. Mieszkam na wsi, gdzie nie ma ani jednego sklepu, robiac zakupy trzeba to przewidziec i kupowac na zapas. I tyle, nie ma tym zadnej perfekcji, po prostu trzeba sie przystosowac. :D :wink:
Obrazek

Chat

Post » Wto sie 18, 2009 11:28

Swiete slowa, Georginio - jak pracowalam w biurze, wracalam do domu skonana i nic mi sie nie chcialo. Stad moj wybor - praca dorywcza, na zlecenie, w domciu, na pewno troche mniej srodkow, ale za to wiekszy komfort i wiecej czasu dla rodziny. A to jest bezcenne. Rozumiem jednak dziewczyny, ktore sie na to nie godza, nie tylko ze wzgledow finansowych. Potrzeba wyjscia z domu, przebywania z ludzmi itd. Stad u mnie fitness 8)
Obrazek

Chat

Post » Wto sie 18, 2009 11:34

Chat pisze:Rozumiem jednak dziewczyny, ktore sie na to nie godza, nie tylko ze wzgledow finansowych. Potrzeba wyjscia z domu, przebywania z ludzmi itd. Stad u mnie fitness 8)

a są takie? 8O jaka potrzeba? 8O

;) a poważnie to mój urlop na ranczu spędzam zamknięta na podwórku. Nawet do sklepu (3,5 km najbliższy) to wyprawa jak na biegun. Po prostu mi się nie chce. Nie mam ochoty jeździć gdzieś, oglądać ludzi, nie czuję takiej potrzeby... tak więc akurat w moim przypadku - gdyby nie te finanse, to ja najszczęśliwsza bym była w domciu :oops: [/b]
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto sie 18, 2009 11:41

Georg-inia pisze:
Chat pisze:Rozumiem jednak dziewczyny, ktore sie na to nie godza, nie tylko ze wzgledow finansowych. Potrzeba wyjscia z domu, przebywania z ludzmi itd. Stad u mnie fitness 8)

a są takie? 8O jaka potrzeba? 8O

;) a poważnie to mój urlop na ranczu spędzam zamknięta na podwórku. Nawet do sklepu (3,5 km najbliższy) to wyprawa jak na biegun. Po prostu mi się nie chce. Nie mam ochoty jeździć gdzieś, oglądać ludzi, nie czuję takiej potrzeby... tak więc akurat w moim przypadku - gdyby nie te finanse, to ja najszczęśliwsza bym była w domciu :oops: [/b]

Kurcze, a ja jednak nie... :roll:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Wto sie 18, 2009 11:44

A ja bym tak chętnie na pół etatu 8)

I domek z ogródkiem mieć 8)

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Wto sie 18, 2009 11:53

Koty tez maja rozne zdania na ten temat :lol:
Chanelle MUSI WYJSC codziennie, ale jak widzi przed soba w zasiegu laczka innego kota, to go leje :? Czyli nie wychodzi bynajmniej ze wzgledow towarzyskich 8)
Dex wychodzi bo go korci. I swedzi. No i sa motylki, muszki i ne takie. Czyli cos na ksztalt powodow mniej wiecej rozrywkowo-towarzyskich.
A Fiona jest typowa domatorka, jak ktos podchodzi do JEJ DOMU, to warczy :lol:
Obrazek

Chat

Post » Wto sie 18, 2009 12:08

Nie zabralam aparatu do ogrodu, a teraz jest pora na sjeste. w zwiazku z czym beda zdjecia ze sjesty, w bardziej lub mniej dziwnych miejscach...

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Chat

Post » Wto sie 18, 2009 12:11

Chat pisze:Nie mozna go spuscic z oka nawet na moment bo od razu glupawki dostaje

patrz, zupełnie jak mój facet :twisted:

dzień dobry :D

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Wto sie 18, 2009 12:14

Dex jaki przymulony śmisznie :lol:
Oko Finki niemożebne :lol:
NO a Królowa, Królowa jest piękna moja miłości :love: jak w kingsize szuflandia rulez :love: :love: :love:

alus1

[poprzednia][następna]