Agnesko, przecież łapałaś je razem ze mną...

Asia, Twoje mają ogłoszenia, ale na razie jedyny odzew to pan, który chciał 8-tygodniową koteczkę (nie wiem, albo nie doczytał wieku, albo znalazł jakieś stare ogłoszenie z moim numerem)

Moderator: Estraven
mpogorzelski pisze:_kathrin pisze:szukam transportu na poniedziałek,najlepiej w godzinach popołudniowych. trasa Grochów-Natolin-Imielin-Grochów.
Popoludniem wczesnym czy poznym?
Apsa pisze:Wygląda na to, że mamy problem![]()
W bloku teściowej kolegi mieszkańcy postanowili pozbyć się kotów, co też zaraz uskutecznili. Przeżyły trzy sierotki dokarmiane przez jedną panią. Nie mogą tam zostać, bo zginą.
mpogorzelski pisze:mpogorzelski pisze:_kathrin pisze:szukam transportu na poniedziałek,najlepiej w godzinach popołudniowych. trasa Grochów-Natolin-Imielin-Grochów.
_kathrin ponawiam zapytanie
Apsa pisze:Wygląda na to, że mamy problem![]()
W bloku teściowej kolegi mieszkańcy postanowili pozbyć się kotów, co też zaraz uskutecznili. Przeżyły trzy sierotki dokarmiane przez jedną panią. Nie mogą tam zostać, bo zginą.
Gdzie jest ten blok?
Apsa pisze:mpogorzelski pisze:mpogorzelski pisze:_kathrin pisze:szukam transportu na poniedziałek,najlepiej w godzinach popołudniowych. trasa Grochów-Natolin-Imielin-Grochów.
Jak przyjadą do mnie maluchy to wcale
jopop pisze:- wywieźć z lecznicy wszystko co można już wypuścić
Apsa pisze:Czyli mogę wziąć kotkę. Nie wiem, jak pasuje Kathrin, u mnie popołudnie zaczyna się po 16.
jopop pisze:Marzenia![]()
Ciekawe co na ten plan powie _kathrin... Jakby co to ja mam na szczęście kratę przed drzwiami, może mnie nie zabije... Agneska, Ty masz na obronę Bardzo Groźnego Psa![]()
Apsa pisze:Apsa pisze:mpogorzelski pisze:mpogorzelski pisze:_kathrin pisze:szukam transportu na poniedziałek,najlepiej w godzinach popołudniowych. trasa Grochów-Natolin-Imielin-Grochów.
Jak przyjadą do mnie maluchy to wcale
Jest DT dla małych!
Czyli mogę wziąć kotkę. Nie wiem, jak pasuje Kathrin, u mnie popołudnie zaczyna się po 16.
Aleba pisze:Ja się tylko zastanawiam, dlaczego te dwa są Alebowe, a nie Agneskowe
Agnesko, przecież łapałaś je razem ze mną...
danka05 pisze:Trzy sieroty z Bacha są już w nowym gniazdku. Troszkę zdziwił mnie ich wiek bo osobiście obstawiam na max 5 tygodni. Bardzo wystraszone i niestety zapchlone z czym wiąże się moje pytanie czym najlepiej takie szkraby odpchlić?
Nualla pisze:_kathrin, nie szalej, 26 przejmujesz ode mnie 2-3 dybuki. Raczej 2. bo TŻ Tequilkę chce zawieźć do mamy podstępem, na przechowanie, bo ją strasznie kocha i chce mieć w rodzinie![]()
SIBowi mamy podrzutek od TŻ na pewno nie zaszkodzi
A ja kocham małą Poziomę... ale nie mogę zatrzymać, bo wtedy TŻ się uprze i zostawi Tequilkę, a 2 nadmiarowe rezydenty przerastają mnie
Agneska pisze:
Kathrin, ty nie wal łbem w ścianę, tylko szykuj się. A potem możesz mnie zastrzelić, jednakowoż pamiętaj, że zostanie Ci wtedy jeszcze moje stado oraz rozliczne tymczasy.![]()
Jakie jedzonko chcesz dawać dzieciakom?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 146 gości