Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Dopiero wróciłam do domu, idę spać, tłumaczyć się będę za dnia![]()
![]()
*anika* pisze:Ciekawe ile minut tym razem mój tata będzie udawał obrażonego póki nie weźmie kociątka na ręce![]()
charm pisze:*anika* pisze:Ciekawe ile minut tym razem mój tata będzie udawał obrażonego póki nie weźmie kociątka na ręce![]()
Jak pierwsze koty pojawiły się u nas, to mama kategorycznie stwierdziła że jeśli chcę kota, to trudno, ale będzie w moim pokoju, i nie chce mieć z nim nic wspólnego... a jak przywiozłam w transporterze dwa 3.5miesięczne bure bliźniaki, to po powiedzmy 15 sekundach miała je na ręce....
*anika* pisze:O, żyjesz
Miałam pisać do Ciebie wczoraj smsa czy nie padłaś gdzieś tam po drodze...
genowefa pisze:Frotka jest cudownym kochanym, słodkim pingwinkiem zupełnie jak mój Siupsiupek. Napisałabym, że widać pingwiny tak mają, ale nie chcę robić Wielbłądowi przykrości
Ale jestem złośliwa.
Wielbłądzio pisze:[...]
Bo inaczej Aniko - sama wiesz: kilkugodzinna operacja, walka o życie, potem przez ponad tydzień kilkugodzinne kroplówki w romantycznej salce operacyjnej pewnej lecznicy, superprzystojny i szarmancki chirurg specjalista pragnący ukoić złamane serce tuż po rozstaniu z niegodziwą i nieczułą![]()
partnerką-podróżniczką... I Ty: śliczna, delikatna, niewinna dziewoja, na którą już od lat miał oko... Zobaczysz, wpadniesz jak śliwka w kompot, identycznie jak Twoja starsza (nieco mniej śliczna i nieco mniej niewinna
) koleżanka
![]()
![]()
![]()
Wielbłądzio pisze:[...]
Bo inaczej Aniko - sama wiesz: kilkugodzinna operacja, walka o życie, potem przez ponad tydzień kilkugodzinne kroplówki w romantycznej salce operacyjnej pewnej lecznicy, superprzystojny i szarmancki chirurg specjalista pragnący ukoić złamane serce tuż po rozstaniu z niegodziwą i nieczułą![]()
partnerką-podróżniczką... I Ty: śliczna, delikatna, niewinna dziewoja, na którą już od lat miał oko... Zobaczysz, wpadniesz jak śliwka w kompot, identycznie jak Twoja starsza (nieco mniej śliczna i nieco mniej niewinna
) koleżanka
![]()
![]()
![]()
genowefa pisze:Wielbłądzio pisze:[...]
) koleżanka
![]()
![]()
![]()
Dla aniki to zramolały staruch, więc chyba nie masz się co martwić![]()
*anika* pisze:Wielbłądzio pisze:[...]
) koleżanka
![]()
![]()
![]()
nie strasz!!!chcesz żeby mi się TO śniło po nocach???
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, Tygrysiątko i 26 gości