Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Niech każdy przyniesie jakiś grosik (np. 5 pln) szykuje się niespodzianka, ktora ma stać się tradycją.
maja215 pisze:Witam i melduję się na wątku.
A swoją drogą wypadało by poprawić temat wątku ,nie lipiec a sierpień..![]()
Tweety proszę o dopisanie mnie na listę (jeśli oczywiście Ogocha nie ma nic przeciwko).Co prawda nie dam rady potwierdzić na 100% ,bo z moim panem to nic nie wiadomo,ale przynajmniej będę się starała być![]()
Patka nie zabrałabyś mnie też gdybym podjechała wcześniej do Ciebie lub Miuti ?
Akima pisze:mjs pisze:Tweety pisze:Firek ma za godzinę wizytę adopcyjną
![]()
![]()
![]()
![]()
czy telefony są z allegro?
edit_f pisze:--------------------------------------------------------------------------------
kosma_shiva pisze:
Ja w sobotę tez nie dam rady, ponieważ Edit_f nie może jutro łapać.
Łapiemy więc w sobotę (tak jak było ustalone, bo wtedy miało być spotkanie w czwartek) a ja mam rodziców w gościach, a nie mogę ich na cały dzień zostawić, zwłaszcza, ze następnym razem to ich pewnie na Wszystkich Św. zobacze (hope so)
słuchaj.. ja jakoś dam sobie radę w sobotę sama.. lepiej, żebyś wpadła na spotkanie..
kosma_shiva pisze:edit_f pisze:--------------------------------------------------------------------------------
kosma_shiva pisze:
Łapiemy więc w sobotę (tak jak było ustalone, bo wtedy miało być spotkanie w czwartek) a ja mam rodziców w gościach, a nie mogę ich na cały dzień zostawić, zwłaszcza, ze następnym razem to ich pewnie na Wszystkich Św. zobacze (hope so)
słuchaj.. ja jakoś dam sobie radę w sobotę sama.. lepiej, żebyś wpadła na spotkanie..
nie no, strasznie mi glupio.
Moze ktos inny by mogl pomoc? Akima, nie masz czasu w sobote na lapanke?
Jesli sie nikt nie zglosi to mi bedzie strasznie lyso, ze Edit_f bedzie lapac sama.
Tweety, lapac czy na spotkanie ??
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:edit_f pisze:--------------------------------------------------------------------------------
kosma_shiva pisze:
Jesli sie nikt nie zglosi to mi bedzie strasznie lyso, ze Edit_f bedzie lapac sama.
rozmawiałam z Edytą, powiedziała, że weźmie sobie książkę![]()
Edyta świetnie wie, że to spotkanie docelowo może być bardzo owocne długofalowo więc ponoć możesz przyjść na spotkanie.
Niestety, Negrita nadal szuka domu, mąż p. Agnieszki nie zgodził się na kolejnego kota
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:kosma_shiva pisze:edit_f pisze:--------------------------------------------------------------------------------
kosma_shiva pisze:
rozmawiałam z Edytą, powiedziała, że weźmie sobie książkę![]()
Edyta świetnie wie, że to spotkanie docelowo może być bardzo owocne długofalowo więc ponoć możesz przyjść na spotkanie.
Niestety, Negrita nadal szuka domu, mąż p. Agnieszki nie zgodził się na kolejnego kota
dziękuje Paniom za udzielenie pozwolenia !
Szkoda Negrity, eh Ci męzowie, eh ci źli faceci...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Russeldon, Szymkowa i 47 gości