K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 13, 2009 12:36

Co przynieść?
Wino? Wędlinkę? Chlebek? Ciasteczka?
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Czw sie 13, 2009 12:38

Niech każdy przyniesie jakiś grosik (np. 5 pln) szykuje się niespodzianka, ktora ma stać się tradycją :).
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw sie 13, 2009 12:40

lutra pisze:Niech każdy przyniesie jakiś grosik (np. 5 pln) szykuje się niespodzianka, ktora ma stać się tradycją :).

ale lepiej mieć więcej :P
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw sie 13, 2009 12:43

Witam i melduję się na wątku.

A swoją drogą wypadało by poprawić temat wątku ,nie lipiec a sierpień.. :wink:

Tweety proszę o dopisanie mnie na listę (jeśli oczywiście Ogocha nie ma nic przeciwko).Co prawda nie dam rady potwierdzić na 100% ,bo z moim panem to nic nie wiadomo,ale przynajmniej będę się starała być :)

Patka nie zabrałabyś mnie też gdybym podjechała wcześniej do Ciebie lub Miuti ?

maja215

Od: Nie lip 19, 2009 19:29

Post » Czw sie 13, 2009 12:47

maja215 pisze:Witam i melduję się na wątku.

A swoją drogą wypadało by poprawić temat wątku ,nie lipiec a sierpień.. :wink:

Tweety proszę o dopisanie mnie na listę (jeśli oczywiście Ogocha nie ma nic przeciwko).Co prawda nie dam rady potwierdzić na 100% ,bo z moim panem to nic nie wiadomo,ale przynajmniej będę się starała być :)

Patka nie zabrałabyś mnie też gdybym podjechała wcześniej do Ciebie lub Miuti ?

Nie widze problemu, bede chciala zajrzec do huty bo musze odebrac od znajomej (mieszkajacej w bloku marka) karme dla futrzakow;)

Miuti wezme Cie napewno, ale istnieje mozliwosc ze zabierzemy sie z moim ojcem i po drodze odbierzemy moje autko na plaszowie:) to jeydny plus ze TZ pojechal bo jezdze jego bryka i moglam swoje autko wylakierowac:)
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Czw sie 13, 2009 12:52

Akima pisze:
mjs pisze:
Tweety pisze:Firek ma za godzinę wizytę adopcyjną :)

:ok: :ok: :ok:

:dance: :dance2:

czy telefony są z allegro?

to będzie domek forumowy

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw sie 13, 2009 12:52

Czy chce ktos takie coś? Znalazłam przed chwilą pod blokiem,rozkosznie hasające nieopodal ulicy, w obróżce. Ktoś na bank wypuścił z domu...Chłopczyk wiek może koło 4-mcy, oswojony,mruczący. Nie bardzo może u mnie zostać z różnych względów,narazie pasuje z tymczasowaniem :(. Chyba będę musiała poszukać właściciela...ale jak, żeby znów wypuścił ?? ;(
ObrazekObrazekObrazek

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Czw sie 13, 2009 13:07

Zdjęcia Leośki ok, a więc chyba będzie w prasie, wytnę i powieszę obok heńkowego, mam sławne tymczasy, nawet Brzuch jest sławna z powodu bycia kotką z SUK.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Czw sie 13, 2009 16:00

edit_f pisze:--------------------------------------------------------------------------------

kosma_shiva pisze:
Ja w sobotę tez nie dam rady, ponieważ Edit_f nie może jutro łapać.
Łapiemy więc w sobotę (tak jak było ustalone, bo wtedy miało być spotkanie w czwartek) a ja mam rodziców w gościach, a nie mogę ich na cały dzień zostawić, zwłaszcza, ze następnym razem to ich pewnie na Wszystkich Św. zobacze (hope so)

słuchaj.. ja jakoś dam sobie radę w sobotę sama.. lepiej, żebyś wpadła na spotkanie..

nie no, strasznie mi glupio.
Moze ktos inny by mogl pomoc? Akima, nie masz czasu w sobote na lapanke?

Jesli sie nikt nie zglosi to mi bedzie strasznie lyso, ze Edit_f bedzie lapac sama.

Tweety, lapac czy na spotkanie ?? :P
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Czw sie 13, 2009 16:31

kosma_shiva pisze:
edit_f pisze:--------------------------------------------------------------------------------

kosma_shiva pisze:
Łapiemy więc w sobotę (tak jak było ustalone, bo wtedy miało być spotkanie w czwartek) a ja mam rodziców w gościach, a nie mogę ich na cały dzień zostawić, zwłaszcza, ze następnym razem to ich pewnie na Wszystkich Św. zobacze (hope so)

słuchaj.. ja jakoś dam sobie radę w sobotę sama.. lepiej, żebyś wpadła na spotkanie..

Jesli sie nikt nie zglosi to mi bedzie strasznie lyso, ze Edit_f bedzie lapac sama.

rozmawiałam z Edytą, powiedziała, że weźmie sobie książkę :wink:
Edyta świetnie wie, że to spotkanie docelowo może być bardzo owocne długofalowo więc ponoć możesz przyjść na spotkanie.

Niestety, Negrita nadal szuka domu, mąż p. Agnieszki nie zgodził się na kolejnego kota

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw sie 13, 2009 17:40

Tweety pisze:
kosma_shiva pisze:

kosma_shiva pisze:

Edyta świetnie wie, że to spotkanie docelowo może być bardzo owocne długofalowo więc ponoć możesz przyjść na spotkanie.

Niestety, Negrita nadal szuka domu, mąż p. Agnieszki nie zgodził się na kolejnego kota

dziękuje Paniom za udzielenie pozwolenia ! :)

Szkoda Negrity, eh Ci męzowie, eh ci źli faceci...
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Czw sie 13, 2009 17:59

Prośbę mam wielką, jakby ktoś jeszcze nie dostał do mnie namairów, prosze o przesłanie PW.
No i a poropos organizacji:
- proponuję grill więc może jakies kiełbaski czy coś (karkówka, kurczak?)
- ktoś umie dobre sałatki zrobić?
- wszelkie wodno-alkoholowo-napojowe sprawy biorę na swoją klatę :)
- ciacha tez mogę kupić no chyba, że ktoś chce się wykazać zdolnościami piekarskimi :)
- o czymś zapomniałam?
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Czw sie 13, 2009 17:59

kosma_shiva pisze:
Tweety pisze:
kosma_shiva pisze:

kosma_shiva pisze:

dziękuje Paniom za udzielenie pozwolenia ! :)

Szkoda Negrity, eh Ci męzowie, eh ci źli faceci...

nie ma problemu:) już zwerbowałam koleżankę, która na pewno się przyda, bo kotów nigdy nie łapała 8) i przypominam, bo ja zapomniałam, ze sobota to swieto i arwet zamknięty, ale lekarz pod alarmowym telefonem, jak cos złapie (o cudzie przybadz), to mam dzwonic..

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Czw sie 13, 2009 18:22

Bardzo mi żal Negrity... :( Nie powinno się tak lekko robić nadziei :(

Po wizycie w krakvecie:
Bercik
- antybiotyk dalej do niedzieli, dzisiaj dostał, czyli jeszcze 3 razy poprosimy Roberta o przybycie
- rutinoscorbin również 2 x dziennie i lakcid
- uszy ma nadal bardzo brudne, dostał oridermyl do codziennego stosowania. Będę mu go podawała, jak mi się uda.... :roll:
Jest zdecydowana poprawa, kitek dostał jeszcze zastrzyk przeciwzapalny, może po nim będzie miał większy apetyt, bo niejadek z niego i chudzina :(

Firek Świrek specjalnie dla Pani Doktor przygotował coś w transporterku 8)
- stan zapalny spojówek, dostał oxycort A, 2 razy dziennie do ślepków, ostatecznie raz gdyby bardzo protestował.
Jeśli nie będzie poprawy trzeba zrobić wymaz, bo różne rzeczy tam mogą siedzieć.

Wszystkie bazarkowe wygrane przekażę jutro luterce, więc dotrą na spotkanie.

Pani oglądająca dzisiaj Firka jest niezwykle sympatyczna i będzie to dobry domek. Mam nadzieję, że jutro któryś z Wielopolan zaśnie już w swoim prawdziwym domu :D
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Czw sie 13, 2009 19:49

Do Firka uśmiechnęło się (bardzo szeroko) szczęście. Jutro chyba będzie miał sny w SWOIM domu.
Obrazek Obrazek

lutra

[poprzednia][następna]