denerwuję się okropnie i trzymam kciuki żeby był spokojny w podróży.....
ale zarazem cieszę się okropnie że tak wszystko poszło sprawnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalina m. pisze:Mam dla niego DT, ale będzie potrzebny transport i wsparcie na weterynarza. PW - szczegóły.
jessi74 pisze:bardzo potrzebne środki finansowe na leczenie Rudiego![]()
gdyby ktoś mógł pomóc, to będziemy wdzieczni nawet za drobne wpłaty, może ktoś mógłby zorganizować jakiś bazarek dla Rudiego? prosimy o pomoc
[color=indigo][/color]
natasza25 pisze:jessi74 pisze:bardzo potrzebne środki finansowe na leczenie Rudiego![]()
gdyby ktoś mógł pomóc, to będziemy wdzieczni nawet za drobne wpłaty, może ktoś mógłby zorganizować jakiś bazarek dla Rudiego? prosimy o pomoc
[color=indigo][/color]
Prosimy o pomoc![]()
Czy ktoś mógłby leczenie Rudzika finansowo wesprzeć
Agness78 pisze::cry:![]()
bardzo mi przykro że Rudzik chory.... oby to nie była jakaś paskudna białaczka albo co gorszego
Mozecie liczyć na moje wsparcie.... ile będę mogła to pomogę. Proszę o nr konta na PW.
Trzymam kciuki za Rudzika
Abudabi pisze:Poproszę o nr konta na PW.
jessi74 pisze:natasza25 pisze:jessi74 pisze:bardzo potrzebne środki finansowe na leczenie Rudiego![]()
[color=indigo][/color]
Prosimy o pomoc![]()
Czy ktoś mógłby leczenie Rudzika finansowo wesprzeć
kalina m. pisze:Dopiero wróciłam z Gliwic, jestem padnięta. Rudzik zaczyna jeść i pić! To po środkach przeciwbólowych. To co ma w pyszczku to dramat! Jutro szczegóły. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: EwaMag i 211 gości