Moderator: Estraven
Ja-Ba pisze:Zefirek szuka domu
Zefirek to kociak w wieku ok. 4 miesiecy, piekny pręgusek szary z czarnymi pregami, oraz przyozdobiony pieknymi białymi skarpetkami i białym krawacikiem.
Ma cudowne, bardzo milutkie usposobienie. Jest kotkiem miziankowym, nakolankowym, mruczącym i mirmulącym![]()
Został jako jedyny z trojga rodzeństwa, braciszek i siostra odjechały wczoraj do swojego Domku Stałego.
Zefirek bardzo szuka towarzystwa moich kotów, niestety z ich strony spotyka się z agresją. To stały problem mój jesli chodzi o moich rezydentów, za każdym razem gdy trafiały do nas tymczasy, miałam niezłą przeprawę z moimi rezydentami.
Dlatego szukam dla Zefirka domku, byłoby cudownie gdyby w domku był już jakiś kot z nieco lepszym usposobieniem dla "przybyszów" niż mają moje koty. Może też być domek niezakocony, jesli w domku Zefirek nie musiał by spedzać całkiem sam calutkich dni...
A oto kilka fotek Zefirka ogrodowo-tarasowego:D
. verrine a masz jakiś drapak w domu ? Pewnie tak. A jak nie to koniecznie zakupic. Moje generalnie pazury tepia na wielkim drapaku (polecam rozporowy sufitowy). Mam tez mate sizalowa w łazience. Poza tym lubia drapać też kosz wiklinowy. jak Ci się biora za rzeczy zakazana to tak jak pisze Ja-Ba (ja tez tak robię) przenosze na drapak. I od razu zakumaja. A deskę chowam, za blisko sufitu

verrine pisze:na na na nanana a uuu mniee nie ma żaaadnych zasłooonek i fiiranek nananana na na na :>
<ale tata mi wczoraj zasłonę taką wielką i ciężką pocztą wysłał, ciekawe czy u nas też karnisze tak słabo są do ścian przytwierdzone :> >
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości