Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NITKA/KARINKA pisze:Potrafię też ubic masło z każdej śmietany i przy każdej pogodzie,mam czarnego kota więc chyba jestem ...
NITKA/KARINKA pisze:Też obejrzeliśmy![]()
Podobalo się kotkom,będę musiała zamykac łazienkę!
Sprzątamy nadal![]()
Jak umylam okna to była okropna ulewa.
Kurczaczki kupujemy z pewnego źródła i zawsze świeżutkie.
Pozdrawiamy Wszystkich
NITKA/KARINKA pisze:Bo sasiadka narzekała,że susza i wszystkie ogródki wysychają!
Z tymi oknami coś jest-jak umyję ostatnie to zawsze pada.
Raz znajomi remontowali dom-zdjęli dach bo zpowiadali tydzień bez deszczu.Ja niestety umyłam okna i w nocy przyszła gwałtowna choc któtkotrwała ulewa-zalało całe piętro.
Potrafię też ubic masło z każdej śmietany i przy każdej pogodzie,mam czarnego kota więc chyba jestem ...
psiama pisze:NITKA/KARINKA pisze:Potrafię też ubic masło z każdej śmietany i przy każdej pogodzie,mam czarnego kota więc chyba jestem ...
To zapraszamy do SabatuTam czynimy prawdziwe czary
.
psiama pisze:Delikatniejsze, zgadza sie ! Tylko czy mamy pewnosc, ze indycze nie faszerowane .... ?
Cameo pisze:Cześć kochani
nanetka pisze:Dobry wieczór kochane Cioteczki! Co u Was słychać?U nas paskudna pogoda
Szaro, buro i ponuro, a na dodatek leje
Ale Pannom to nie przeszkadza i szaleją na balkonie w najlepsze
Erin pisze:U nas też tak sobie, znowu chmury naszły.
Ja z tego wszystkiego zaszłam dziś do salonu Orange, bo musiałam się upomnieć o zaległe punkty w programie Profit i jako, że niedawno minął kolejny rok umowy, dostałam nowy telefonik za 10 zł miesięcznie więcej. No i teraz się bawię
kociczka39 pisze:Dzień Doberek wszystkim i Małym i Dużym!!!
Gohag pisze:A Albert z Hektorem się nie lubią...oni się kochają. Mam nawet poważne obawy co do ich orientacji ... mam takie foty, że tylko je do świerszczyka dla kocich panów dać
psiama pisze:Hej Ciotulki![]()
A propos Profit w Orange to ja dostałam info, że program dopbiega końca 15 wrzesnia i trzeba sobie punkty zaplanować, bo przepadną .... Ma być nowy, wzamian.
Erin, ja bnabrałam ostrozności do chikenów po Twojej informacji. Szukam tego, co już kiedyś planowałam, dobrego dostawcy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 89 gości