Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Martinki pisze:A gdzie tam w odległości!!! Panoszyło się to to małe po całej chacie (nauczył sie korzystać z drapaka a i nawet do kuwety Stefowi wlazł!!!). Podchodził do Stefcia licząc na zabawę, tylko się nie doczekał, a Stef olał go totalnie... Oglądałam bacznie tą pchłę (bo co mi tu będzie syncia niepokoił), ale Stefo wogóle udawał że go nie widzi... Poszedł tylko pod koniec obadać, czy mu to małe nic z michy nie wyżarło i spooooooko- jak to Stefcio- pełen luzik...
anulka111 pisze:o ranyyyyyyyyyyy ....one rozkwitaja pod twoja opieka :P a diabelka kocham
zaglosowalivillemo5 pisze:anulka111 pisze:o ranyyyyyyyyyyy ....one rozkwitaja pod twoja opieka :P a diabelka kocham
Właśnie. One rozkwitają. Tylko dzięki Mirce. I myślę, że wygrana na krakvet jako chwilowe odciążenie dla Mirki bardzo by się przydała. Głosów nam trzeba!! Chociaż wierzę, że wierni podczytywacze wątku już zagłosowali?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek, welon i 430 gości