Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 11, 2009 9:30

Dzisiaj ze śmietnika zostały wyciagniete kolejne kocieta :twisted:
Dwa maluszki jedna kociczka i drugi jeszcze nie widomo. Są teraz w lecznicy na odrobaczeniu, odpchleniu i badaniu ogolnym.
To jest skandal szkoda, że nie udało sie złapać tego kto to robi bo własmotecznie bym za jaja powiesiła... :twisted:
Płakać mi sie normalnie cce...
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Wto sie 11, 2009 9:35

Chętnie bym pomogła :twisted:
Fiona, przesłałam kilka zapytań. Jak wyniki? Dzisiaj przesłałam zapytanie o Rudolfa.
Jest też kilku obserwujących na moim Allegro. Trzymajcie kciuki!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Wto sie 11, 2009 9:37

:cry: jak można wyrzucić takie maleństwa jak śmieci? :placz:

Niteczko, jestem pod ogromnym wrażeniem, czyszcząc skrzynkę pocztową ;) Cóż za inwencja, nie wspominając o pracowitości !!! "Koci dalmatyńczyk" - odpadłam :lol: I bardzo dziękujemy za ogłoszenia Tygrysiątek :1luvu: :1luvu:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Wto sie 11, 2009 9:39

Niteczka 1 pisze:Fiona, przesłałam kilka zapytań. Jak wyniki? Dzisiaj przesłałam zapytanie o Rudolfa

A propos Rudolfa - widuję go ostatnio codziennie i za każdym razem mnie rozbraja. 100% luzak :lol: Wspaniały cwaniak i w ogóle...
Kciuki za wszystkie nasze kocinki :ok: :ok: :ok:

koko_

Post » Wto sie 11, 2009 9:46

Koko_ miej oko na Rudolfa bo jakby domek wypalił to bedziemy odbijać chłopaka ;)

Na zapytanie o Szaraczki, Falkora i Rudolfa odpowiedziałam ale jeszcze nie ma odpowiedzi...poprzedni ludzie sie nie odezwali :(

Maluszki maja zaraz do mie przyjść bo oczywiście nie ma co z nimi zrobić :(
Musimy je gdzie s upchnąć :(
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Wto sie 11, 2009 9:52

Ja do Rudolfa mam ogromny sentyment... :D To prawdziwy nasz Bohater: za jego sprawą spotkałam Fionę, Smoczyca wzięła pierwszego tymczasa (Wejkę), w następstwie również Savanka i Tajgunia z dzieciakami znalazły DT itd.. itd... :roll: Rudolf ma się dobrze, pałęta się pod nogami klienteli jednej z najdroższych cukierni :ryk: :ryk:

koko_

Post » Wto sie 11, 2009 10:20

koko_ pisze::cry: jak można wyrzucić takie maleństwa jak śmieci? :placz:

Niteczko, jestem pod ogromnym wrażeniem, czyszcząc skrzynkę pocztową ;) Cóż za inwencja, nie wspominając o pracowitości !!! "Koci dalmatyńczyk" - odpadłam :lol: I bardzo dziękujemy za ogłoszenia Tygrysiątek :1luvu: :1luvu:

Bardzo dziękuję za komplimenta :oops: Zawsze lubiłam bawić się słowami :lol: Szkoda że zazwyczaj liczba znaków w tytułach jest ograniczona :evil:
Oby tylko te wszystkie zabiegi przyniosły jakiś skutek.
Tygrysiątka nie mogły być na 11 stronie :lol: Mam nadzieję że nie wykasują indywidualnych.

Fiona, odezwał się ktoś w sprawie Fali? Miała obserwującego. Skończyła jej się aukcja i nie wiem, czy odnawiać.

Niteczka 1

Post » Wto sie 11, 2009 11:24

Po wywiadzie wiem, ze koty były wywalone do smietnika wczoraj wieczorem przez młodego faceta. Dzieciaki wywlekły maluchy z konenera i urzadzały sobie zabawy maluszkami. Maluszki były wyrywane z rąk do rąk, przerzucane i podrzucane. Nie raz lądowały na ziemi... :twisted:
Dzisiaj rano dzieciarnia znów wyszła a maluchami na dwór i od nowa to samo. Moja babcia nawrzeszczała na dzieciarnie i kazła odnieśc koty do osiedlowej karmicialki... nie wiem jakim cudem ale dzieci koty odniosły...
Najgorsze jest to, że kociąt podobno było trójka...
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Wto sie 11, 2009 11:31

:crying: :crying: :crying: co wyrośnie z takich bachorów??!!
Fiona, a może by zostawić jakiś liścik przynajmniej to tego gnoja, który to zrobił? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

koko_

Post » Wto sie 11, 2009 11:40

O ja pier^$)^%)*_^^#% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Wto sie 11, 2009 11:41

A te "dzieci" to może kojarzą gościa, czy tam gdzies nie mieszka? Zaczekałabym na niego w śmietniku :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

koko_

Post » Wto sie 11, 2009 11:46

Mnie obecnie przeraża fakt co się stalo z trzecim kociakiem...faceta widzieli z tyłu. Wyszedł ze śmietnika a kocięta zaczęły miauczeć...dzieci zajęły sie kotami a facet sobie poszedł. Pierwsze co to od razu na policje bym zadzwoniła...i nie darowałabym mu tego :twisted:
Szlag mie tafia...jak sie trzeci maluszek nie znajdzie to chyba pomorduje wszystkich kto mi w ręce wpadnie... :evil:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Wto sie 11, 2009 11:57

koko_ pisze::crying: :crying: :crying: co wyrośnie z takich bachorów??!!
Fiona, a może by zostawić jakiś liścik przynajmniej to tego gnoja, który to zrobił? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Może ze wzmianką o kastracji? Wcale nie mam na myśli kocurów :lol:

Niteczka 1

Post » Wto sie 11, 2009 13:26

To straszne, takich ludzi to do obozu koncentracyjnego na roboty w kamieniołomach do końca życia ( a oni max 2 lata mogą dostać i jeszcze jaki sędzia wyda taki wyrok?).

Mam pytanie o kotki, które przebywają na ulicy : NEGRO, ROKI, ROLF, MOZA, DAISY I DONA, CHRUPKA, KICIA I FOKSIK oraz Bezo. Co z nimi?

kalina m.

Od: Czw sie 06, 2009 20:26

Post » Wto sie 11, 2009 13:56

Negro, Fokus, Moza Daisy i Dona mieszkają na moim osiedlu i codziennie sa dokarmiane. Bezo pojawia się ale nie zawsze...nie możemy go "upolowac" żeby chłopaka do lekarza zabrać.
Roki i Rolf, o ile jeszcze są bo karmicialka nie daje żadnego znaku a miała jakis pomysł, żeby Rokiego na wieś wywieźc...ciągle na ulicy
Chrupka w rezerwowym dt
A kicia mieszka w piwnicy. Kiedy Łatka wyjechała pewna pani wywaliła od siebie z domu do owej piwnicy jeszcze kotkę Julkę.

A to tak na szybko dzisiajsze śmietniskowce. W wonej chwii zrobie ładniejsze zdjęcia.
Trzykolorowa koteczka Lidia i krowkowaty kocurek Lagos. Trzeciego niestety nie ma...

Tak sobie ziewamy ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

[poprzednia][następna]