Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kirke18 pisze:W Krainie Kredek panuje spokój. Letnie upały przeplatają burze i chłody. Jak Edzik? NOooooo duży jest
kirke18 pisze:A to zdjęcie, może nie najlepsze, ale ogon, OGON!!!
kirke18 pisze:Co pan robi z kotą? No, kocha, pieści i całuje, ale kota tego nie lubi, fe!
kirke18 pisze:I jeszcze mały filmik. Wyjeżdżaliśmy na weekend i mąż postawił w przedpokoju torbę. Oczywiście wlazła do niej Aksia, bo wszystkie torby są jej domkiem. Mówię do chłopa, daj druga torbę. Mąż postawił drugą, wpakował się Edzinek. Wszak mamy dwa koty. Ale Aksi torba lepsza, nie wiedziec czemu. Edzi wylazł i zaczął się intensywnie wpatrywać w kotę. Zazwyczaj kończy się to kociobiciem. O!
http://img190.imageshack.us/i/bjkaotorb.mp4/
Koniecznie!kirke18 pisze:Muszę sfilmować jeszcze taniec głodowy o poranku moich kotów.
MariaD pisze:kirke18 pisze:W Krainie Kredek panuje spokój. Letnie upały przeplatają burze i chłody. Jak Edzik? NOooooo duży jest
No, spory kotecek, ale to nie koniec jego możliwości w temacie wzrostu.
No, myślę!kirke18 pisze:A to zdjęcie, może nie najlepsze, ale ogon, OGON!!!
No, ma tą kitę, nie można zaprzeczyć. Po mamusi i tatusiu.
Po mnie i po mężu???kirke18 pisze:Co pan robi z kotą? No, kocha, pieści i całuje, ale kota tego nie lubi, fe!
Faktycznie, widać że jej nie lubi
ONA nie lubi jak się jej to robi!kirke18 pisze:I jeszcze mały filmik. Wyjeżdżaliśmy na weekend i mąż postawił w przedpokoju torbę. Oczywiście wlazła do niej Aksia, bo wszystkie torby są jej domkiem. Mówię do chłopa, daj druga torbę. Mąż postawił drugą, wpakował się Edzinek. Wszak mamy dwa koty. Ale Aksi torba lepsza, nie wiedziec czemu. Edzi wylazł i zaczął się intensywnie wpatrywać w kotę. Zazwyczaj kończy się to kociobiciem. O!
http://img190.imageshack.us/i/bjkaotorb.mp4/
Aksia jednak zwyciężyła bitwę o torbę. Ma damesa posłuch u rudego dresa, nie daje się.Koniecznie!kirke18 pisze:Muszę sfilmować jeszcze taniec głodowy o poranku moich kotów.
kirke18 pisze:Tylko jak te kamerę sobie przymocować,żeby mnie kot(Y) nie pożarły przed podaniem śniadania?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości