Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magija pisze:przepraszam, ze napiszę wprost, ale może warto jednak napisać oficjalne pismo do władz na ten temat?
Magija pisze:przepraszam, ze napiszę wprost, ale może warto jednak napisać oficjalne pismo do władz na ten temat?
Magija pisze: Może poszukać jakiegoś wyjścia - np. zatrudnić dodatkowa osobę do kociarni, ale taką "z naszego polecenia"?
ruru pisze:Magija pisze:przepraszam, ze napiszę wprost, ale może warto jednak napisać oficjalne pismo do władz na ten temat?
ja jestem za
bo musi się zmienic
jolabuk5 pisze: Może poszukać jakiegoś wyjścia - np. zatrudnić dodatkowa osobę do kociarni, ale taką "z naszego polecenia"?
magicmada pisze:"Władze" są enigmatyczne, ja też jestem za rozmową z panią dyrektor.
W kociarni - jako opiekunki (sprzątają, karmią i mają oko na koty) pracują dwie świetne panie. Koty mają czyściutko, wysprzątane, jedzonko pod nosem. Jak dla mnie to są osoby bez zarzutu, godne najwyższej pochwały, dają sobie bardzo dobrze radę.
ruru pisze:magicmada pisze:"Władze" są enigmatyczne, ja też jestem za rozmową z panią dyrektor.
władze to ktoś kto może zarządzić zmianę,
kiedy dzieje się źle
pani dyrektor to władza
i może zmienić...
Satyr77 pisze:Pisiokocie nie chcę podważać kompetencji pań tam pracujących. My mieliśmy do czynienia z jakimś chłoptasiem, który nie powinien mieć wstępu do zwierząt, nie wspominając o tym że nikt nie mógł ustalić gdzie znajduje się Plamek. Sorry ale ja tego porządkiem bym nie nazwał, a informacja o ewidentnym katarze została przez kolesia kompletnie zignorowana.
Użytkownicy przeglądający ten dział: bulba, Google [Bot], puszatek, quantumix i 137 gości