ha ha pewnie tak szybka jak honda

to świetnie że ma nowy domek

pochwalę się jeszcze Sońką..ona jest niesamowita,gdy już nadchodzi ranek i pora wstawać ona już wyczekująco spogląda na mnie,gdy usłyszy budzik w telefonie jest już obok mnie i czeka żebym wstała,czasem ja tylko przestawię budzik na później i ona jest wtedy niepocieszona

jeszcze chwilę pochyla się nade mną z nadzieją ze jednak podniosę się z łóżka a tu nic...

wtedy albo odchodzi albo czeka patrząc na mnie ,na moje oczy i uważnie śledzi czy przypadkiem właśnie nie otworzę oczu

.Jest przeeeeeukochana,kocham ją (i Kiarunia oczywiście)baaardzo baaardzo.Gdy ktoś do nas puka to chowa się za wersalkę lub gdziekolwiek skąd można obserwować kto przyszedł,ale po chwili wychodzi z ukrycia i jest ok.Sońka się cieszy że jest z nami,mam małe mieszkanko ale chyba jej to odpowiada,czuje się w nim przytulnie ale jednocześnie jest też gdzie się bawić z Kiarkiem.Sonia absolutnie zawsze reaguje na swoje imię,jak pies

Jest piękną kotką,troszkę zarozumiałą,znajacą swoja wartośc ale dla nas ma zawsze otwarte swoje serduszko