CK ZUCHY(22!)-potrzebujemy wsparcia przy ogłoszeniach...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro sie 05, 2009 20:55

Cichy Kąt pisze:Do kartoteki zuchów (2. post) dodano linki. Można oglądać lub czytać. Obowiazkowo należy się zachwycać (kotami, nie linkami 8) ).

No, toć się zachwycamy :lol: Ja mam otwartą stronę http://azyl.schronisko.net/adopcje-koty.html i tam też podziwiam przecudne kociaste :lol:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro sie 05, 2009 21:09

To ja tez se zaznacze 8)

Bardzo chcialabym podziekowac tutaj EwKo bez której nie bylo by tego watku, bo poprostu nie dalybysmy rady :oops:

Ewko :king: :aniolek: :flowerkitty:

Super fotki, super opisy ! Wklejajcie, piszcie dużo :!: :lol:

Sally..., czepiaj sie do woli :) Obawiam sie, że nie nacieszysz sie dlugo rudaskiem, bo ostal sie nam jedyny :twisted: Sanama nie biore pod uwage, bo on juz ogonkiem jest w swoim domku prawie. Mam nadzieje, ze nie zapeszylam ? :oops:

Czasami cos nam umknie. Nie jest to wynikiem zlej woli, ale poprostu ogromna iloscia kotow i obowiazkow :oops:
Wbrew pozorom stworzenie takiego postu, gdzie trzeba pokazac tyle zwierzat, wkleic tyle fotek, zrobic tyle pogrubien, kolorow wcale nie jest takie proste :oops: Czasmi spacja nie w tym miejscu i wszystko sie rozlezie :roll: ale robimy co mozemy :)

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Śro sie 05, 2009 21:35

Dobra, dobra :wink: A ja w tym miejscu baaaarzo dziękuję trzem moim fraczkom, które tak bardzo mi pomagają, ale tak bardzo :!: (że chyba zaraz dojdzie do rzezi niewiniątek) :evil:

Rudy jegomość został w Wordzie, bo mi jakoś umknął jego wiek i nie wiedziałam, czy zaliczyć do zuchów, czy do następnej grupy wiekowej :wink:

Jakbym jeszcze mogła prosić o kilka słów na temat Marianny? Albo wskazanie miejsca, w którym to info mogę znaleźć (diabeł ogonem nakrył czy co, no nie widzę... ) No i oczywiście Irenka 8)

W tym miejscu chciałabym jeszcze wyjaśnić jedną rzecz, a właściwie dwie:
:arrow: przy kilku fotkach znajdują się odnośniki do Kotototka . Blog ten nie służy spełnianiu jakichś tam moich ambicji :wink: , a "rozplenieniu" CK kotów w sieci :twisted: . Korzystam z Waszych opisów (siłą rzeczy, bo to jedyne źródło). Staram się zaznaczać cytaty, odsyłać do blogów wolontariuszy, u których znajdują się konkretne futra - jeśli ktoś sobie tego nie życzy albo zauważy jakieś błędy czy braki - bardzo proszę o kontakt :oops: Forma jest - wydaje mi się - wygodna, bo zdjęć nie trzeba powiększać.

:arrow: narodził się był jeszcze jeden pomysł - aby przy każdym zuchu wpisać zdobyte przez niego sprawności, odznaki czy jak to się tam zwie (niegdy nie byłam w harcerstwie :twisted: ), np.

Prem: przylepa, łazik, luzak - albo coś w tym stylu :oops: Nazewnictwo całkowicie dowolne. Chodzi o to, by były te hasła charakteryzujące delikwenta. A nuż znajdzie się domek, który nie patrzy na wygląd kota, lecz szuka określonych cech. I tu wielka prośba do DT: najlepiej znacie swoich podopiecznych...

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Śro sie 05, 2009 21:54

Prem: luzak, milosc, przylepa

Rani: strachulec, ssak, biegacz

Safed: indywidualista, skoczek, mruczek

Khan: pluszak, rzep, zwisacz

Adria mam nadzieje, ze nie zapeszasz i jak widac o Sanamie nie pisze. To slodziak nad slodziaki, przylepa nad przylepy, krzykacz nad krzykacze.

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Czw sie 06, 2009 11:24

najlepiej byloby umieszczac opisy kociakow w formie gotowca do wklejenia w ogloszenie 8)

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Czw sie 06, 2009 11:29

ryśka pisze:Irenka

Obrazek

Piękna!!! :love: A jakie umaszczenie 8O

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Czw sie 06, 2009 12:05

Lenka - żarłok, cwaniara, kokietka;
Marcel - urwis, skoczek, zwisacz;
Kacper - urwis, biegacz, nietykalski;
Melek - luzak, wesołek, biegacz;
Malwinek - śpioch, strachulec, leniwiec;
Pepsi - skoczek, luzak, pieszczoch;
Kokaina - urwis, kokietka, mruczka;

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Czw sie 06, 2009 12:09

Khan to przzzecccuudnej budowy i urody kociak. Ma dluzsze futerko i mocna posture. Jest najwiekszy z calej gormadki. Towarzyszy mi zawsze gdzy sprzatam kuwete tzn w chodzi i albo zostawia mi prezent albo sie w niej tarza. Uwielbia byc glaksany i glosno przy tym mruczy. Brany na rece od razu wczepia sie w bluzke i rozplaszcza jak zaba lekko miaukolac. Odczepic go trudno bo tak mocno sie trzyma. Kocha spac na ksiazkach i ddduuzzzo je.

Obrazek Obrazek

Rani to krolowa w meskim swiecie. Jest jedyna kobieta w miocie i musi sobie radzic z czterema bracmi. Jest drobniutka szylkretka z cappuccinowymi plankami na brzuchu i lapce. Ma niestety objaw choroby sierocej tzn ugniata, ciamkoli miske z jedzeniem (nie wazne czy to suche czy mokre jedzonko jest) glosno przy tym mruczac. Sprytna mala dziewczyna wszedzie wlezie .

Obrazek Obrazek

Safed to bialy kot z wyjatkiem ogonka oraz czapki na czubku glowy te czesci sa czarne. Indywidualista, ktory ma wlasne drogi. Nie lubi brania na rece ale glaski kocha i oczywiscie pieknie przy tym mruczy. Najskoczniejszy bo tylko on porywa sie na skok na blat kuchenny prosto z podlogi. Czesto spi w ksiazkach. Kolejny intelektualista rosnie ;). Uwielbia bawic sie, biegac i spac na moich papciach.

Obrazek Obrazek

aassiiaa

Post » Czw sie 06, 2009 18:57

aassiiaa :mrgreen:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Czw sie 06, 2009 21:49

Khan jest zjawiskowy! :D

Basia, ale masz klasyfikację :wink: To ja poproszę Pepsi! :D

starchurka

Post » Czw sie 06, 2009 22:42

Myszka.xww pisze:aassiiaa :mrgreen:

:mrgreen:

aassiiaa

Post » Pt sie 07, 2009 15:52

Śliczne :love:
Prędziutko kolejka się ustawi :)

boys2

Od: Czw cze 11, 2009 17:19

Post » Pt sie 07, 2009 21:30

boys2 pisze:Śliczne :love:
Prędziutko kolejka się ustawi :)

Mam nadzieję... :roll:

starchurka

Post » Pt sie 07, 2009 23:25

Myślę, że nie zaszkodziłyby jakieś opisy albo fotki czy cóś :wink:

Safed na śpiocha wygląda: albo kima na kapciach, albo ziewa 8O
:lol:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Sob sie 08, 2009 10:13

Ewko wybacz, ale w pedzie zabaw czy gonitw nie jestem wstanie ich uchwycic aparatem :wink:

aassiiaa

[poprzednia][następna]