Dobra, dobra
A ja w tym miejscu baaaarzo dziękuję trzem moim fraczkom, które tak bardzo mi pomagają, ale tak bardzo
(że chyba zaraz dojdzie do rzezi niewiniątek)
Rudy jegomość został w Wordzie, bo mi jakoś umknął jego wiek i nie wiedziałam, czy zaliczyć do zuchów, czy do następnej grupy wiekowej
Jakbym jeszcze mogła prosić o kilka słów na temat Marianny? Albo wskazanie miejsca, w którym to info mogę znaleźć (diabeł ogonem nakrył czy co, no nie widzę... ) No i oczywiście Irenka
W tym miejscu chciałabym jeszcze wyjaśnić jedną rzecz, a właściwie dwie:

przy kilku fotkach znajdują się odnośniki do
Kotototka . Blog ten nie służy spełnianiu jakichś tam moich ambicji

, a "rozplenieniu" CK kotów w sieci

. Korzystam z Waszych opisów (siłą rzeczy, bo to jedyne źródło). Staram się zaznaczać cytaty, odsyłać do blogów wolontariuszy, u których znajdują się konkretne futra - jeśli ktoś sobie tego nie życzy albo zauważy jakieś błędy czy braki - bardzo proszę o kontakt

Forma jest - wydaje mi się - wygodna, bo zdjęć nie trzeba powiększać.

narodził się był jeszcze jeden pomysł - aby przy każdym zuchu wpisać zdobyte przez niego sprawności, odznaki czy jak to się tam zwie (niegdy nie byłam w harcerstwie

), np.
Prem: przylepa, łazik, luzak - albo coś w tym stylu

Nazewnictwo całkowicie dowolne. Chodzi o to, by były te hasła charakteryzujące delikwenta. A nuż znajdzie się domek, który nie patrzy na wygląd kota, lecz szuka określonych cech. I tu wielka prośba do DT: najlepiej znacie swoich podopiecznych...