Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sherina pisze:ojej..mam nadzieję, że te wyniki to nic poważnego..kciuki, działają..
dzikus pisze:sherina pisze:ojej..mam nadzieję, że te wyniki to nic poważnego..kciuki, działają..
Dzięki Sherinko
NIe wiem na ile jest źle, mam ponad normę cholestrol i o 100 przekroczoną normę trójglicerydów, a to już chyba nie jest rewelacyjnie.. no ale nie znam się więc poczekam co w poniedziałek powie lekarz..
sherina pisze:dzikus pisze:sherina pisze:ojej..mam nadzieję, że te wyniki to nic poważnego..kciuki, działają..
Dzięki Sherinko
NIe wiem na ile jest źle, mam ponad normę cholestrol i o 100 przekroczoną normę trójglicerydów, a to już chyba nie jest rewelacyjnie.. no ale nie znam się więc poczekam co w poniedziałek powie lekarz..
kurcze, ja też się nie znam, rozumiem, że robiłaś morfologię..czy jakies inne badania, pytam bo sama muszę zrobić
dzikus pisze:sherina pisze:dzikus pisze:sherina pisze:ojej..mam nadzieję, że te wyniki to nic poważnego..kciuki, działają..
Dzięki Sherinko
kurcze, ja też się nie znam, rozumiem, że robiłaś morfologię..czy jakies inne badania, pytam bo sama muszę zrobić
Robiłam morfologię, ale poprosiłam przy wypisywaniu skierowania, ekstra o cholestrol i trójglicerdy właśnie. Normalnie nigdy tego nie robiłam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości