Obfociłam i obejrzałam dzisiaj część towarzystwa.
Wszystkie są srebrne, jaśniutkie, już nie uciekają od człowieka.
Na razie zdrowe, choć jeden najmniejszy, wyraźnie odrzucany przez resztę rodzeństwa ma chyba początki kataru ... oczko zaczyna ropiec ... jak mi się uda go dorwać, to zawiozę go do weta.
Na razie niezbyt dokładnie obmacałam pod ogonami, więc nadałam robocze męskie imiona (choć jakoś wszystkie równo wyglądały, chyba nie same chłopaki ?) - Ogonek, bo ma białą końcówkę ogona, Whiskasik, bo jaśniutki srebrny, prosto z reklamy i Miaukunek, który ma kryzę, jakby chciał być kotem długowłosym
Nie przyszedł ten najbardziej zjawiskowy beżowy i najmniejszy bidulek też sie na focenie nie pojawił.
Mają już ze 3 miesiące, więc jakby ktoś chciał, oddam z dostawą do domu, po wcześniejszym przeglądzie u weta.
1 września jadę do Warszawy, więc tam tez mogę zawieźć.
Jutro wkleję małe foty, a dzisiaj link do galerii kociaków :
http://www.avian.top100.net.pl/main.php ... i%2F&var2=
Proszę o domki dla nich, nawet tymczasy, one biegają już coraz bliżej ulicy, za chwilę odnajdą drogę przez płot, a wtedy ... finansowo dam radę je obrobić, ale nie mam gdzie ich ulokować ...
edit : foty
Miaukunek - trochę inny od rodzeństwa, bo ma trochę jakby dłuższe futerko i do tego kryzę

Kolor srebrny z pręgami. Trochę mniejszy od reszty.
Ogonek - największy, srebrny pręgowany z białymi skarpetkami i białą końcówką ogona
Whiskasik - cały srebrny pręgusek
Miaukunek z Ogonkiem - widać, że Miaukunek ma puchaty "kołnierzyk"
Ogonek z mamą
Komu kociaka ?