Mirmił von Foch zaprasza...jesteśmy z(nie)ważeni!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 07, 2009 14:27

Cześć Mru!

O Wujku pisałem już parę postów wyżej - Duża jakoś nie umie mu wybaczyć, że on nie twierdzi, że jesteśmy najpiękniejszymi, najsłodczymi, najmądrzejszymi i najkochańszymi stworzonkami pod słońcem, my czyli koty :twisted: A poza tym w ogóle różnią się w wielu kwestiach, pomimo że są prawie w tym samym wieku - i dlatego ilekroć Duża spotyka Wujka to ją potem bardzo boli szczęka od naturalnego uśmiechu, którym go obdarza :roll:

Ja tam lubię, jak Duża się do mnie uśmiecha, np. kiedy mnie łaskocze po tylnych tuptach :oops: Duża to jest w ogóle fetyszystka kocich tupt :D

Mru, pozdrów Ptacha i jego Dużą - podczytujemy ich wątek :D

Mił odliczający czas do weekendu

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Pt sie 07, 2009 14:52

Cześć chłopaki !!!!!!!!!!!

Widzę, że wam impreza się szykuję :D Czy będę mogła się do was przyłączyć nigdy jeszcze nie byłam na przyjęciu . W domu potwornie się nudzę. Duży pracuje a duża szwenda się całymi dniami albo wyjeżdża do swojej mamy - niby do szkoły.Czasami wpadnie do nas mama dużego i zabierze mnie do siebie. Tam jest taki Kazik ale on się ze mną bawić nie chcę. Tylko śpi :(
Jestem naprawdę fajna. 25 sierpnia kończę roczek (wiek sam raz na imprezy :D prawie, że pełnoletnia;).Mam śliczne, miękkie, błyszczące czarne futerko. Prześliczne oczęta i wcięcie w tali tu i ówdzie :D
Co wy na to :D

Pozdrawiam serdecznie - miau........ buziaczki :D

A to ja jestem - Luna

Obrazek

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Pt sie 07, 2009 15:03

Cześć Luna!

Ale Ty ładna jesteś :D Na imprezę pojedziesz jako moja kota towarzysząca, niech mi zazdroszczą - Ty taka czarna, jak Taki biało - rudy, mrrrrrrrrrrrrrrrr...

Mir

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Pt sie 07, 2009 16:37

Na znak solidarności rudej sierści przeczytałam Twój wątek :) Otis oczywiście nie przeczytał, bo jak zwykle nie miał czasu: przesadzał kwiatki i pilnował parapetu, żeby się trzymał okna. Pozdrawiam ( w imieniu mojego kociego przyjaciela-ogrodnika również!
Nila
=========================
Obrazek
=========================
http://www.allegro.pl/item924254167_dla ... haryt.html

Otiskowa Mama

Od: Nie cze 07, 2009 14:11

Post » Pt sie 07, 2009 17:09

MartaAgnieszka pisze:Cześć chłopaki !!!!!!!!!!!

Widzę, że wam impreza się szykuję :D Czy będę mogła się do was przyłączyć nigdy jeszcze nie byłam na przyjęciu . W domu potwornie się nudzę. Duży pracuje a duża szwenda się całymi dniami albo wyjeżdża do swojej mamy - niby do szkoły.Czasami wpadnie do nas mama dużego i zabierze mnie do siebie. Tam jest taki Kazik ale on się ze mną bawić nie chcę. Tylko śpi :(
Jestem naprawdę fajna. 25 sierpnia kończę roczek (wiek sam raz na imprezy :D prawie, że pełnoletnia;).Mam śliczne, miękkie, błyszczące czarne futerko. Prześliczne oczęta i wcięcie w tali tu i ówdzie :D

A to ja jestem - Luna

Obrazek
Mrrrr....
Rudi podziwiający
.
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt sie 07, 2009 17:30

rudi ty jesteś zdecydowanie podrywacz :D naucz mnie tego, bo ja to jakoś do kobiet podejścia nie mam :roll:
rysiek zdesperowany i załamany
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Pt sie 07, 2009 19:40

Dziękuję za docenienie mojej urody :oops:

Ale dziś mi jakoś smutno. Właśnie dowiedziałam się, że ma przyjść do nas jakiś mały smark. Nie wiem po co on nam. Duża mówi, że to coś ma mi dotrzymać towarzystwa podczas samotnych godzin w domu.
No tak jest mi trochę smutno jak sama siedzę w domu. Ale od razu jakiegoś smarka przygarniać :evil: Czy ktoś mnie się pytał o zdanie - nie. I po co mi on..........będę musiała zajmować się nim dzielić jedzenie i miłość dużych. A wystarczyło by trochę więcej czasu spędzania ze mną ech.......
Co tu gadać.............

Pozdrawiam was chłopaki.

ps. na imreze mogę upiec ciasto myszowo-ptaszkowe:)

MartaAgnieszka

Post » Pt sie 07, 2009 19:44

Rudi Ty sobie lepiej uważaj z komplementami dla innych kotek, bo jak się Miłka dowie to znowu będzie dym :D :twisted:
Kurcza już się zaczynają tworzyć pary, to ja też sobie muszę jakąś fajną panienkę przygruchać :D
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Pt sie 07, 2009 19:46

MartaAgnieszka pisze:Dziękuję za docenienie mojej urody :oops:

Ale dziś mi jakoś smutno. Właśnie dowiedziałam się, że ma przyjść do nas jakiś mały smark. Nie wiem po co on nam. Duża mówi, że to coś ma mi dotrzymać towarzystwa podczas samotnych godzin w domu.
No tak jest mi trochę smutno jak sama siedzę w domu. Ale od razu jakiegoś smarka przygarniać :evil: Czy ktoś mnie się pytał o zdanie - nie. I po co mi on..........będę musiała zajmować się nim dzielić jedzenie i miłość dużych. A wystarczyło by trochę więcej czasu spędzania ze mną ech.......
Co tu gadać.............

Pozdrawiam was chłopaki.

ps. na imreze mogę upiec ciasto myszowo-ptaszkowe:)

Towarzystwo jest fajne! A smarkacze najlepsi, bo mozna ich sobie szybko wychowac. A Duzymi sie nie martw, na pewno beda umieli podzielic czas i uczucie miedzy wasza dwojke.
Mru i Łatek bardzo sie kochajacy

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Pt sie 07, 2009 19:54

Luna no co Ty? Smutna? Przyjdzie jakiś smark to sobie go wychowasz :twisted: . U nas 1,5 miesiąca temu tez miał się pojawić kolejny rudzielec, ale Duży miał wypadek samochodowy i wszystko się pozmieniało :(. Z tego co czytam na wątkach to towarzystwo jest super :). Więc śliczna głowa do góry, będzie dobrze :)
Obrazek

Agata&Alex

Post » Pt sie 07, 2009 20:21

Przykro mi z powodu Dużego. Niech szybko wraca do zdrowia.

A co do smarka - to i może macie racje. Wychowam go. Zostaną królową a on moim podnóżkiem:D A jak coś narozrabiam będzie na niego:twisted: hiihihhi

No dobra chłopaki uciekam - muszę jeszcze wylizać futerko i zaostrzyć pazurki :)

całuski - miau. :D

MartaAgnieszka

Post » Pt sie 07, 2009 20:36

Smarki są fajne - można ich pacnąć, opluć jadem, obsyczeć, a jak już sie nie chce kotu ruszać, to chociaż można se popatrzeć, jak chodzą przerażone po domu :twisted:

Marszałek Rychu
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt sie 07, 2009 21:03

MartaAgnieszka pisze:Przykro mi z powodu Dużego. Niech szybko wraca do zdrowia.
całuski - miau. :D

Alex zdrowy :D, ale dziękuje bardzo :D
Obrazek

Agata&Alex

Post » Pt sie 07, 2009 21:10

shira3 pisze:
MartaAgnieszka pisze:Cześć chłopaki !!!!!!!!!!!

A to ja jestem - Luna

Obrazek
Mrrrr....
Rudi podziwiający
.

Rudisiu,popatrzec ,sobie możesz,ale tylko popatrzec...bez żadnych mrrraaauuu

Miałka :twisted:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pt sie 07, 2009 21:12

Ha! wiedziałem, że Rudiemu się oberwie :twisted: . Miałka Ty jednak twarda sztuka jesteś :D
Obrazek

Agata&Alex

[poprzednia][następna]