Kotomania-czyli ja i moje 4 ogony

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt sie 07, 2009 10:03

Powiadomienia mi znikły.

jolab

Od: Pon sie 06, 2007 15:53

Post » Pt sie 07, 2009 10:11

Jolu-oddałam na Was głos!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt sie 07, 2009 10:14

Dzięki.
Bardzo możliwe,że mam dla Marty transport.Za jakieś 10 dni.A byłby już dzisiaj.Szef kobitki ze Słodowej odwoził dzisiaj swoje córki do Morąga.Za jakieś 10 dni jedzie po nie.I tu prośba do ciebie Kasiu,żeby je odebrać.

jolab

Post » Pt sie 07, 2009 10:23

Jeśli będe w Morągu-postaram sie pomóc,ale czy kocieta sa zdrowe?
Ja nie bardzo mam gdzie je przetrzymac :(
Marta musiałaby przyjechać po nie tego samego dnia.
Do 14-go raczej bede w Morągu-teraz spojrzałam na kalendarz-więc do tego dnia moge kociny odebrać.
Co to za facet-znasz jego nazwisko-czy on sie ze mną skontaktuje jakoś?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt sie 07, 2009 10:33

Martusia-przyjedziesz do mnie po kocieta?-bo ja niezmotoryzowana jestem :oops: a i przetrzymac ich nie bardzo moge-nie mam gdzie-tylko mała łazienka pozostaje :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt sie 07, 2009 10:36

Kociaki są zdrowe.Reszty się dowiem,bo dopiero wczoraj wieczorem się dowiedziałam.A Marcie łatwiej będzie po nie przyjechać do ciebie niż do Płocka.

jolab

Post » Pt sie 07, 2009 10:55

Oczywiście,że tak!!!!
Pomoge w miare swoich możliwości :lol: -niech sie kocinkom szcześci!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt sie 07, 2009 11:22

Witam piątkowo.
Ale mam dzisiaj lenia.
Asiu tego winka nie było chyba aż tak dużo skoro jeszcze wczoraj gadałyśmy.

Za Ptysieńka bardzo mocno trzymam kciuki, żeby świństwo poszło sobie precz.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt sie 07, 2009 12:01

Kasinku-ja tez mam lenia,ale na urlopie pozwalam sobie na dolce far niente!-w czasie pracy ,przez 11 miesięcy mam wystarczająco dość rygorów i obowiązków!
A główka nie boli?-zresztą kiedyś(bardzo kiedyś)wypiłam sama butelkę rieslinga z lodem i wodą!!!!-no trwało to prawie cały dzień,bo oglądałam jakiś 3-częściowy bestseller na video("o matko-a co to jest video?" zaraz zapytacie :lol: :lol: :lol: )
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt sie 07, 2009 19:06

Dziewczyny, ja nie mogę mieć lenia. Dopiero pomalowałam grzejnik a roboty przy sprzątaniu jeszcze multum. :crying: Dobrze, że córka z zięciem graty poprzestawiali. :lol:

Jak Ptyś?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt sie 07, 2009 20:32

Zdecydowanie mniej liże łapinkę! :D -karma oczywiście dla alergików,uropet ,olej z łososia i woda zakwaszona witC,a do uropetu dodałam wapno roztarte -jakoś poszło :?
Ale olej z łososia nie za bardzo mu smakuje niestety :( --trudno-będzie dostawał w strzykawce!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt sie 07, 2009 22:03

Pewnie, że przyjadę :D W Morągu mamy bardzo bliskich znajomych. Moja mama jest tam bardzo często. Dobrze by było gdy bym wiedziała dzień może dwa dni wcześniej mniej więcej godzinę o której planują przyjazd. Aby mój kierowca mógł się dostosować zwłaszcza, że teraz okres urlopowy:)

Pozdrawiam:)

Kropka cieszę się że z koteczkiem już lepiej:)

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Sob sie 08, 2009 0:36

Ciesze się, ze Ptyś już mniej lize łapeczke! Kasiu, a tak teraz włanie pomyślałam, próbowałaś kiedyś może wyciągu z żurawiny u Niego? bo tak mi sie kojarzy, ze też zakwasza i jest polecany na problemy z pęcherzem, prawda?

Kasiu, u mnie też nie wszystkie koty lubią olej z łososia :? a te co lubią, to wprost szaleją.

A jak Pyniusia, siusia jeszcze?
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Sob sie 08, 2009 6:18

Żurawine podawałam podczas majowego zapalenia pęcherza,ale podawać jest ją ciężko-nie daje sie rozcierać i podawać strzykawką,a podawanie bezposrednio do pyszczka to utopia!
Pyniusia nadl posikuje,ale już mniej,rzadziej-dzisiaj odbieram felivaya-zamówiłam w Krakwecie-oprócz tego zamówiłam zabawke,taką jak ma Małgosia-kulę ciągnącą mysz,ale napisali,że nie mają w tej chwili,a zamówienie zostało policzone powyżej kwoty uprawniającej do bezpłatnej przesyłki-tak więc felivay wyniesie mnie tylko 84 zł(i jeszcze w te cene wchodzą 3 pokrywki na puszki)!!!
Szkoda,że już nie wkładają bezpłatnych próbek karmy-zawsze dosypywałam ją do karmy dla bezdomniaczków :( .

Marta-jak tylko będe wiedziała kiedy kocięta przyjadą-napiszę,ale Jola chyba będzie wiedziała wczesniej.Jak nazywają sie Wasi znajomi?-może ich znam?-i na jakiej ulicy mieszkają?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob sie 08, 2009 7:37

Dam znać wcześniej.Z kobitką jeszcze się nie widziałam.

jolab

[poprzednia][następna]