Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
estre pisze:Ja mam niestety tak, że moja paskuda przyjdzie, zawyje, ja gdzieś na ślepo machnę łapą, a on się kładzie z dwa metry od łóżka i mruczy do myziania. Do łóżka w życiu nie wejdzie. Gryzie chyba czy co
Moja mama go tak rozbestwiła. Jak wyje to ona wstaje, kładzie się na dywanie obok niego i myzia. To potem się dopomina
charm pisze:estre pisze:Ja mam niestety tak, że moja paskuda przyjdzie, zawyje, ja gdzieś na ślepo machnę łapą, a on się kładzie z dwa metry od łóżka i mruczy do myziania. Do łóżka w życiu nie wejdzie. Gryzie chyba czy co
Moja mama go tak rozbestwiła. Jak wyje to ona wstaje, kładzie się na dywanie obok niego i myzia. To potem się dopomina![]()
ale przecież na łóżku jest wygodniejprzecież to każdy kot wie..
estre pisze:Postaram się pojechać i kupić, ale jutro. Bo dziś mam koncert U2 pod domem i ciężko będzie wrócić w ogóle do domu
kalair pisze:estre pisze:Postaram się pojechać i kupić, ale jutro. Bo dziś mam koncert U2 pod domem i ciężko będzie wrócić w ogóle do domu
Jak fajnie!Lubisz?
estre pisze:Ja mam niestety tak, że moja paskuda przyjdzie, zawyje, ja gdzieś na ślepo machnę łapą, a on się kładzie z dwa metry od łóżka i mruczy do myziania. Do łóżka w życiu nie wejdzie. Gryzie chyba czy co
Moja mama go tak rozbestwiła. Jak wyje to ona wstaje, kładzie się na dywanie obok niego i myzia. To potem się dopomina
Alitka pisze:estre pisze:Ja mam niestety tak, że moja paskuda przyjdzie, zawyje, ja gdzieś na ślepo machnę łapą, a on się kładzie z dwa metry od łóżka i mruczy do myziania. Do łóżka w życiu nie wejdzie. Gryzie chyba czy co
Rude persiska chyba tak mają bo mój za rogiem pokoju się kładzie i miauczy o mizianie - człowiek podejdzie, od razu podwozie do góry i drap. A do łóżka tylko w nocy spać na mojej poduszcze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, Meteorolog1, Paula05, zuza i 51 gości