Nie śpij, mamy nowy dzień
Zaraz pobiegnę do ogródka
Gagat radosny
Moderator: Estraven
Dorota pisze:...bry... Nusieczko!![]()
Mru
Avian pisze:Cześć Inuś
Coś się dzisiaj pogubiłem na wąteczkach![]()
Gagat

kothka pisze:Dzień dobry Ineczko
maciejowa pisze:Cześć Ineczko. Gile nadal sąDuża się martwi..
Mru
MaryLux pisze:goodfriend pisze: Hej InuśStęskniliśmy się..
Duża ciągle gdzieś lata coś załatwia i marudzi, że jej się ślubu zachciało... Co to ślub?? A i obiecuje nam, że we wrześniu jak już będzie po wszystkim to na stałe wrócimy tu na miau
Nie możemy się doczekać
\TiR
Totusiu i Rambotanku, dowiedziałam się, co to ślub. To jest tak, ze Duza najpierw sobie wychodzi z domu na spotkania z takim jednym Duzym, spotykają się coras cęściej, a potem się elegancko ubierają i spotykają się w kościele albo uzędzie i obiecują, ze jus zawse będą razem. Potem oni i inni Duzi jedzą i tańcą pses całą noc, a potem mieskają razem. I będziecie mieli Duzą i na dokładkę Duzego
goodfriend pisze:MaryLux pisze:goodfriend pisze: Hej InuśStęskniliśmy się..
Duża ciągle gdzieś lata coś załatwia i marudzi, że jej się ślubu zachciało... Co to ślub?? A i obiecuje nam, że we wrześniu jak już będzie po wszystkim to na stałe wrócimy tu na miau
Nie możemy się doczekać
\TiR
Totusiu i Rambotanku, dowiedziałam się, co to ślub. To jest tak, ze Duza najpierw sobie wychodzi z domu na spotkania z takim jednym Duzym, spotykają się coras cęściej, a potem się elegancko ubierają i spotykają się w kościele albo uzędzie i obiecują, ze jus zawse będą razem. Potem oni i inni Duzi jedzą i tańcą pses całą noc, a potem mieskają razem. I będziecie mieli Duzą i na dokładkę Duzego
Ooooo tylko, że my już i tak mamy Dużego normalnie w domu... Ale to całą noc ich nie będzie heheheSłuchajcie 5 września impreza u nas w Płocku
Całą noc będziemy balować
My dajemy lokal i kocie mleko
Przybywajcie koty
TiR
Avian pisze:Cześć Inuś
Jedziemy do tego Płocka na imprę?
Doleć do nas, a dalej pobiegniemy razem![]()
Gagat szykujący się na popijawę mleczną
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości