Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 04, 2009 8:02

Georg-inia pisze:
Malati pisze:Nie boisz się Go Inga? Przyznaj się, że czasami to pewnie sama nie wiesz co mu do głowy przyjdzie :)

eeeeee :oops:
a poważnie, to nie, już się go nie boję. Był taki czas, zaraz po adopcji Klemensa, że Georg zrobił się agresywy nawet w stosunku do mnie. Był nieobliczalny, np. siadał na oparciu kanapy i ni z tego ni z owego rzucał się na przechodzącego człowieka :twisted: ale mu przeszło. I nawet sama sobie się dziwię, że swoich kotów się nie boję wcale, a obcych tak :oops:

Monostra, wcale nie ziewał. Jak ziewa to nie wygląda AŻ TAK :lol: specjalnie go złościłam i mu dokuczałam, kłując patyczkiem, bo chciałam, żeby otworzył oczy... a z tą mordą okropną jakoś samo tak wyszło... :oops:

A ty niedobra duża, wkur... kotecka coby dobrze na zdjęciach wyszedł?

Klemcio słodki, superaśny facet. :D

A co do zachowania Georga to mój Felcio tyż ma takie zagrania do teraz. :evil: Z tym, że on zaczaja się na podłodze i rzuca sie zębami i pazurami najczęściej, albo na łydkę albo na udo. Ja do teraz mam blizny jak mnie na wiosnę podziabał - bo był zły jak go z podwórka zabierałam :evil:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto sie 04, 2009 8:04

magdaradek pisze:No Moja Droga. Gdyby Ciebie ktoś kłuł patyczkiem, to ciekawe jaką byś miała minę :twisted:
obawiam się że podobną albo gorszą :wink: ciesz się, że Georg Ci w końcu łapą nie przywalił

kłułam dłuuuugim patyczkiem, żeby mnie nie sięgnął 8)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto sie 04, 2009 8:11

taaaaa.......przezorny zawsze ubezpieczony :wink:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto sie 04, 2009 8:12

8O

zadzwoniłabym po TOZ ale nie chciałabym widzieć Inspektorów po spotkaniu z Georgem :oops:

że patyczkiem, a później ciotki się przerażają, że kocio takie miny robi. No nie mogę.

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Wto sie 04, 2009 8:16

Georg-inia pisze:
magdaradek pisze:ciesz się, że Georg Ci w końcu łapą nie przywalił

kłułam dłuuuugim patyczkiem, żeby mnie nie sięgnął 8)

No nie mogę :ryk: :ryk: :ryk:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto sie 04, 2009 17:28

Klemcik-myjka-automatyczna. Wystarczy się podstawić, z czego Szpilka korzysta ile może :D
Obrazek Obrazek

Moje chłopoki raz jeszcze :)
Obrazek Obrazek

i jakby ktoś jeszcze nie wiedział - oto nasz najnowszy tymczasik - Warsik vel Guziczek ;)
Obrazek

a za zdjęcie poniżej mogę zostać zabita, ale trudno :lol: Jeszcze na ranczu: nasza eko-kosiarka - jak widać z miską do picia wody, parasolka i ... pastuszkiem. W tej roli - mój własny osobisty TŻ :lol:
Obrazek

Georg-inia

Post » Wto sie 04, 2009 18:46

Rozumiem, ze pastuszek tez eko 8) :lol: Skad wytrzasneliscie te Mucke? 8O
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Wto sie 04, 2009 18:56

No, nie tylko Klemcik jest myjką, Szpilka też się przyucza :lol: .
Eko-kosiarka super! Nawozi od razu po koszeniu :twisted: . Nie wiem, czemu miałabyś zostać zabita 8O. nie męczysz zwierząt - w końcu nie pracuje za darmo, ale za żarcie :D
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Wto sie 04, 2009 19:01

"a pastuszek mały,bosy chudą krówkę gna"- :lol: :lol: :lol:
sorki Inguś,ale od razu mi sie skojarzyła ta piosenka z dzieciństwa!!!!!
A Klemcio przecudny-kocham buraski!
Maleńki Warsik jeszcze drobniutki i pysio chudzieńkie,ale jak dostanie ciałka-bedzie z niego kawał kota do kochania :love: :love: :love:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto sie 04, 2009 19:32

kropkaXL pisze:Maleńki Warsik jeszcze drobniutki i pysio chudzieńkie,ale jak dostanie ciałka-bedzie z niego kawał kota do kochania :love: :love: :love:

Jak pobędzie wystarczająco długo u Ingi to mu się pufki przypoliczkowe wyhodują :D

Czy Klemcia też patyczkiem traktowałaś? :twisted:

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Wto sie 04, 2009 19:36

Chat pisze:Skad wytrzasneliscie te Mucke? 8O

Kosiarka pożyczana jest od sąsiadów :) u nas trawa niekoszona, to niech sobie bydlątko poje, a my przynajmniej nie mamy chaszczy do nieba ;)

Monostra pisze:Nie wiem, czemu miałabyś zostać zabita 8O nie męczysz zwierząt - w końcu nie pracuje za darmo, ale za żarcie :D

jakby Ci to wytłumaczyć... nie za zdjęcie kosiarki może mi się dostać, ani też za wykorzystywanie jej do pracy ponad siły... :lol:

Kropka, z tym "małym, bosym" ... dobrze, że chociaż to krówka miała być chuda, a nie pastuszek :oops: :lol:

Georg-inia

Post » Wto sie 04, 2009 19:38

Malati pisze:
kropkaXL pisze:Maleńki Warsik jeszcze drobniutki i pysio chudzieńkie,ale jak dostanie ciałka-bedzie z niego kawał kota do kochania :love: :love: :love:

Jak pobędzie wystarczająco długo u Ingi to mu się pufki przypoliczkowe wyhodują :D

U Ingi to wszystko pufki policzkowe i nie tylko policzkowe ,jak widze dostaje, nie tylko koty :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto sie 04, 2009 20:00

AgaPap pisze:
Malati pisze:

U Ingi to wszystko pufki policzkowe i nie tylko policzkowe ,jak widze dostaje, nie tylko koty :mrgreen:

błąd! ja nie umiem gotować :oops: jak idziemy gdzieś w gości to TŻ się obżera boczkiem (bleee), wątróbką (śmierdzi mi), ciastem (za dużo roboty) i w ogóle :oops:

Warsik jest drobniutki bo ma dopiero 3-4 miesiące, urośnie. I chyba faktycznie będzie duży, bo ma grubaśne łapki :)

Klemcia nie traktowałam patyczkiem. On akurat faktycznie ziewał, zwisając głową w dół z parapetu :)

Georg-inia

Post » Wto sie 04, 2009 20:05

Ja tez nie lubie wątróbki-bleeee!
A TŻ na zagłodzonego nie wygląda,chyba nie jest tak źle z tym gotowaniem :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto sie 04, 2009 20:07

Georg-inia pisze:
Monostra pisze:Nie wiem, czemu miałabyś zostać zabita 8O nie męczysz zwierząt - w końcu nie pracuje za darmo, ale za żarcie :D

jakby Ci to wytłumaczyć... nie za zdjęcie kosiarki może mi się dostać, ani też za wykorzystywanie jej do pracy ponad siły... :lol:

Wiem :wink:

Georg-inia pisze:Klemcia nie traktowałam patyczkiem. On akurat faktycznie ziewał, zwisając głową w dół z parapetu :)

No chyba :roll: Klemcia! Patyczkiem! Za sam pomysł należałoby wybatożyć :evil:
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

[poprzednia][następna]