Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:Cudowne foto !!!![]()
![]()
Glucis spi w niebanalny sposób, to fakt
.
Podejrzewałam, ze Gerberek to TEN Gerber, ale wolałam się upewnić i teraz juz wiem. magdaradek, moja 2mczna (w zasadzie niespełna) kicioszka trafila do nas z zywieckiego schronu przed miesiącem i mając 5 tygodni już pieknie umiała jeśc stałe zarełko, że o kuwecie nie wspomnę, bo ze takie malusieńkostwo wazące poł kilo od razu wiedziało co się ze żwirkiem robi to dla mnie niezmiennie pozytywny szok. Mała je i mokre i suche i gotowane, ale chcialam jej i reszcie bandy od czasu do czasu urozmaicic, I teraz wiedząc co i jak z gerberem, który doskonale znam, bo kilka lat temu moja córa wcinała to na tony, teraz mówi beeee i żada dorosłego jedzenia
bazylica pisze:a spodziewałas się że ile da sie napychać tym bezsmakowym czymś???
moje dzieci bardzo szybko przeskoczyły na normalne jedzenie
GRazyna pisze:Ano rośnie chłopak jak na drożdżach. Wiecie: gerberki, schesirki, indyczek, nabiał, wołowinka raz w tygodniu i scanomune codziennie. Każdemu życzę![]()
Z Gustawa robi się kocia młodzież. Długie łapki, dosyć smukła głowa o tłowiu nie wspomnę, tylko oczka ma ciągle niewybarwione - taka kawa z mlekiem. Gdzieś spod spodu wygląda ni to żółte ni to zielone... jakby mu takie kawowe zostały - nie będę protestować![]()
Cholernik z niego też niezły bo jak się zaweźmie to gryzie ile siły w paszczy. A jak go dzisiaj za kark zabrałam z Edgusia, który ma anielską cierpliwość to użarł mnie. I żeby nie było - on się normalnie rzuca. Będzie kot obronnyNie potrafi jak człowiek podejść do kota i się położyć obok, tylko z zębiskami wyjeżdża łobuz.
Teraz szmondak przyszedł i położył się obok mniei se toaletę szczela. O, już poszedł. MYJE EDGUSIA!!! Nie, no cuda panie cuda.... po raz pierwszy nie podszedł z zębami.. O, moment passed... już gryzie... co za egzemplarz
Energii ma co niemiara, nawet ganianie za laserową kropką nie powoduje rozładowania akumulatorółw.
Rybka sizalowa - w rzeczy samej. Bardzo się Gustawowi spodobała.
A wykładzina że biała? No owszem, trzeba ją odkurzać i od czasu do czasu sprać rzyga (pardon moi) ale to dobra wykładzina jestjak Ci powiem że ma 7 lat to nie uwierzysz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Paula05, Silverblue, Szymkowa i 75 gości