BIAŁE MALEŃSTWO BEZ ŁAPKI - w DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 30, 2009 6:14

rośnie kocio, rośnie, niedługo będziesz do niego mówić per PAN GLUT :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw lip 30, 2009 11:45

Cudowne foto !!! :D :D :D Glucis spi w niebanalny sposób, to fakt :P .

Podejrzewałam, ze Gerberek to TEN Gerber, ale wolałam się upewnić i teraz juz wiem :wink: . magdaradek, moja 2mczna (w zasadzie niespełna) kicioszka trafila do nas z zywieckiego schronu przed miesiącem i mając 5 tygodni już pieknie umiała jeśc stałe zarełko, że o kuwecie nie wspomnę, bo ze takie malusieńkostwo wazące poł kilo od razu wiedziało co się ze żwirkiem robi to dla mnie niezmiennie pozytywny szok. Mała je i mokre i suche i gotowane, ale chcialam jej i reszcie bandy od czasu do czasu urozmaicic, I teraz wiedząc co i jak z gerberem, który doskonale znam, bo kilka lat temu moja córa wcinała to na tony, teraz mówi beeee i żada dorosłego jedzenia :twisted:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw lip 30, 2009 17:37

psiama pisze:Cudowne foto !!! :D :D :D Glucis spi w niebanalny sposób, to fakt :P .

Podejrzewałam, ze Gerberek to TEN Gerber, ale wolałam się upewnić i teraz juz wiem :wink: . magdaradek, moja 2mczna (w zasadzie niespełna) kicioszka trafila do nas z zywieckiego schronu przed miesiącem i mając 5 tygodni już pieknie umiała jeśc stałe zarełko, że o kuwecie nie wspomnę, bo ze takie malusieńkostwo wazące poł kilo od razu wiedziało co się ze żwirkiem robi to dla mnie niezmiennie pozytywny szok. Mała je i mokre i suche i gotowane, ale chcialam jej i reszcie bandy od czasu do czasu urozmaicic, I teraz wiedząc co i jak z gerberem, który doskonale znam, bo kilka lat temu moja córa wcinała to na tony, teraz mówi beeee i żada dorosłego jedzenia :twisted:

a spodziewałas się że ile da sie napychać tym bezsmakowym czymś???
moje dzieci bardzo szybko przeskoczyły na normalne jedzenie

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Pt lip 31, 2009 12:16

bazylica pisze:a spodziewałas się że ile da sie napychać tym bezsmakowym czymś???
moje dzieci bardzo szybko przeskoczyły na normalne jedzenie

Człowiek wiedział, ze nadejdzie ten dzien .... ale wygodne to było jak nie wiem co, tylko kosztowało :twisted:

OK, nie offujemy Gluta. Kicioł , pokaz się, co u Ciebie ? :wink:
Obrazek

psiama

Post » Pon sie 03, 2009 19:20

Gustaw wczoraj: Obrazek i dziś: Obrazek.
Troszku się chłopaszkowi urosło, co nie? ;)

A jak śpię wyglądam tak: Obrazek ale ale to pozory bo naprawdę jestem taki: Obrazek ale potem znowu śpię Obrazek
gaga&gagatki czyliObrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

GRazyna

Od: Śro lut 06, 2002 14:54

Post » Wto sie 04, 2009 6:40

faktycznie, albo rybka się skurczyła albo Gucio urosnął, ja stawiam na to drugie :lol: a zdjęcia cudne, cud-miód :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto sie 04, 2009 8:04

Ale chłopak podrósł 8O :D . A rybka pierwsza klasa. Sizalowa znaczy sie ?
Obrazek

psiama

Post » Wto sie 04, 2009 8:10

A to jest świetne :D :D :D

nicos się stała, bo szefowa kazała foto wyciąć :twisted:
Ostatnio edytowano Wto sie 04, 2009 10:03 przez psiama, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

psiama

Post » Wto sie 04, 2009 8:12

Ciotka, Tobie się w domu bielutkie podłogi dywanowe uchowały ????? 8O 8O 8O . Wyglada jak dopiero co połozona wykładzina ......
Obrazek

psiama

Post » Wto sie 04, 2009 9:04

Ano rośnie chłopak jak na drożdżach. Wiecie: gerberki, schesirki, indyczek, nabiał, wołowinka raz w tygodniu i scanomune codziennie. Każdemu życzę :twisted:

Z Gustawa robi się kocia młodzież. Długie łapki, dosyć smukła głowa o tłowiu nie wspomnę, tylko oczka ma ciągle niewybarwione - taka kawa z mlekiem. Gdzieś spod spodu wygląda ni to żółte ni to zielone... jakby mu takie kawowe zostały - nie będę protestować :wink:

Cholernik z niego też niezły bo jak się zaweźmie to gryzie ile siły w paszczy. A jak go dzisiaj za kark zabrałam z Edgusia, który ma anielską cierpliwość to użarł mnie. I żeby nie było - on się normalnie rzuca. Będzie kot obronny :twisted: Nie potrafi jak człowiek podejść do kota i się położyć obok, tylko z zębiskami wyjeżdża łobuz.
Teraz szmondak przyszedł i położył się obok mnie 8O i se toaletę szczela. O, już poszedł. MYJE EDGUSIA!!! Nie, no cuda panie cuda.... po raz pierwszy nie podszedł z zębami.. O, moment passed... już gryzie... co za egzemplarz :roll:

Energii ma co niemiara, nawet ganianie za laserową kropką nie powoduje rozładowania akumulatorółw.

Rybka sizalowa - w rzeczy samej. Bardzo się Gustawowi spodobała.
A wykładzina że biała? No owszem, trzeba ją odkurzać i od czasu do czasu sprać rzyga (pardon moi) ale to dobra wykładzina jest ;) jak Ci powiem że ma 7 lat to nie uwierzysz ;)
Obrazek Obrazek

GRazyna

Post » Wto sie 04, 2009 9:19

GRazyna pisze:Ano rośnie chłopak jak na drożdżach. Wiecie: gerberki, schesirki, indyczek, nabiał, wołowinka raz w tygodniu i scanomune codziennie. Każdemu życzę :twisted:

Z Gustawa robi się kocia młodzież. Długie łapki, dosyć smukła głowa o tłowiu nie wspomnę, tylko oczka ma ciągle niewybarwione - taka kawa z mlekiem. Gdzieś spod spodu wygląda ni to żółte ni to zielone... jakby mu takie kawowe zostały - nie będę protestować :wink:

Cholernik z niego też niezły bo jak się zaweźmie to gryzie ile siły w paszczy. A jak go dzisiaj za kark zabrałam z Edgusia, który ma anielską cierpliwość to użarł mnie. I żeby nie było - on się normalnie rzuca. Będzie kot obronny :twisted: Nie potrafi jak człowiek podejść do kota i się położyć obok, tylko z zębiskami wyjeżdża łobuz.
Teraz szmondak przyszedł i położył się obok mnie 8O i se toaletę szczela. O, już poszedł. MYJE EDGUSIA!!! Nie, no cuda panie cuda.... po raz pierwszy nie podszedł z zębami.. O, moment passed... już gryzie... co za egzemplarz :roll:

Energii ma co niemiara, nawet ganianie za laserową kropką nie powoduje rozładowania akumulatorółw.

Rybka sizalowa - w rzeczy samej. Bardzo się Gustawowi spodobała.
A wykładzina że biała? No owszem, trzeba ją odkurzać i od czasu do czasu sprać rzyga (pardon moi) ale to dobra wykładzina jest ;) jak Ci powiem że ma 7 lat to nie uwierzysz ;)

ale opis :ryk: :1luvu:
tylko czemu mi sie forum rozjechało?
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto sie 04, 2009 9:25

Forum się rozjechało, bo ciotka psiama oryginalne foto glutowe wkleiła .... :oops:

7 lat ma ta wykładzina ????? 8O NIE, nie wierzę ! Jament
Obrazek

psiama

Post » Wto sie 04, 2009 9:32

to wycinaj to foto rasras bo przyjdzie Kaśka i zrobi jesień średniowiecza :twisted: :wink:
Obrazek Obrazek

GRazyna

Post » Wto sie 04, 2009 10:05

Takie piene foto, ajajajajajajajajj, ale mówisz i masz :wink:
Obrazek

psiama

Post » Czw sie 06, 2009 10:50

Oto dwa wczorajsze zdjęcia. Wieczorową porą wykonane. Pierwsze nie dziwi mnie wcale, gdyż Gustaw poleguje od czasu do czasu obok Edgusia. On chyba nie do końca uważa Skórzaka za kota. Ale z drugiej strony - kto uważa :twisted:
Jakkolwiek widok na drugim zdjęciu uwieczniony mocno mną wstrząsnął :o 8O
Siem nie spodziewawszy bowiem. Eryk też nie :twisted:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

GRazyna

[poprzednia][następna]