Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:Oj, tak, nie dosc, ze sptint maja kosmiczny to jeszcze ruchliwe jak pchełki. Ja oczy mam dookola glowy i mezowi i corci w klko powtarzam "uwazaj, kot", "patrz, za Toba" itd .....
Erin pisze:psiama pisze:Oj, tak, nie dosc, ze sptint maja kosmiczny to jeszcze ruchliwe jak pchełki. Ja oczy mam dookola glowy i mezowi i corci w klko powtarzam "uwazaj, kot", "patrz, za Toba" itd .....
Dobre
Moja Pysia w takim razie dziecinnieje z wiekiem, bo też taka pchła
psiama pisze:To jest strasznie fajne. Ale nic nie pobije aksamitnego, bezszelestnego poruszania sięUwielbiam to u kociastych
.
Erin pisze:psiama pisze:To jest strasznie fajne. Ale nic nie pobije aksamitnego, bezszelestnego poruszania sięUwielbiam to u kociastych
.
To prawda![]()
Chociaż niektóre kociaste latają jak stado słoni
Gohag pisze: Albert vel Tabun lub Dżeryj nigdy cichy nie był
psiama pisze:Dżeryj![]()
![]()
Bomba.
Moje aksamitne tez chwilami zamieniają się w słonice. Ale to tez uwielbiam. Jakas dziwna jestem wiem![]()
.
Gohag pisze:psiama pisze:Dżeryj![]()
![]()
Bomba.
Moje aksamitne tez chwilami zamieniają się w słonice. Ale to tez uwielbiam. Jakas dziwna jestem wiem![]()
.
Nie jesteś...wszystkie mamy tak samo...wszystko im wybaczymy, bez mrugnięcia okaCokolwiek zrobią, nawet najgorszy bałagan w ich wykonaniu jest słodkie...
psiama pisze:Cześć kociary![]()
Wszystkiego NAJ dla Pyzuli i Pingwinia, zdrowia, zdrowia, zdrowia !!!![]()
![]()
![]()
Popiołku [*] i dla Ciebie specjalne podniebne wspomnieniowe buziaki.
MaryLux, jak tam Psocisko ? Czy te nereczki to nagle czy jakas dłuższa sprawa ?
Gohag pisze:psiama pisze:Dżeryj![]()
![]()
Bomba.
.
Nie jesteś...wszystkie mamy tak samo...wszystko im wybaczymy, bez mrugnięcia okaCokolwiek zrobią, nawet najgorszy bałagan w ich wykonaniu jest słodkie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Talka i 81 gości