Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Malati pisze:"norweskiego kostropatego"
Georg-inia pisze:Malati pisze:"norweskiego kostropatego"
Georg-inia pisze:a ja mam kocura - dla odmiany - rzeszowskiego leśnego, o!
Georg-inia pisze:afcależenie, Klemcio jest jak najbardziej Leśny - codziennie przez siatkę mykał, byle tylko po lesie (no dobra, po lasku) połazić. Z Norwegii nie jest, tylko z Kundelka, więc co? Rzeszowski Leśny i już.
A Georg to tentego... jednoosobowy pozostanie, chociaż narzeczoną ma, a jakże. Ale narzeczona na odległość tylko, cos jej Ciocia Jerzykówka przywieźć na bezpośrednie zapoznanie nie chce
AgaPap pisze:Georg-inia pisze:afcależenie, Klemcio jest jak najbardziej Leśny - codziennie przez siatkę mykał, byle tylko po lesie (no dobra, po lasku) połazić. Z Norwegii nie jest, tylko z Kundelka, więc co? Rzeszowski Leśny i już.
A Georg to tentego... jednoosobowy pozostanie, chociaż narzeczoną ma, a jakże. Ale narzeczona na odległość tylko, cos jej Ciocia Jerzykówka przywieźć na bezpośrednie zapoznanie nie chce
A co zapomniała o moim sypatycznym Felixie, co mógłby sobie z Georgiem łapki podać - to dwaosobokociowa rasa jest
Malati pisze:8O
Mam nadzieję, że Felix też wykastrowany?
jakoś Asi się nie dziwie, że nie chce ekhm żeby narzeczona była na trochę bliżej...
No dobrze rzeszowski leśny jak nicDobrze, że nie podleśny
JoasiaS pisze:Ależ się tu rasowe towarzystwo dziś zebrało![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 11 gości