Szarotkakot cieszę się!!! Dla takiego młodego kotka to duży stres, musiała odreagować, teraz już będzie tylko lepiej!
Not Dominik też pozdrawia

Miłe te sobotnie wieczory ostatnio! Dobrej nocki (szczególnie dla E-dity

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
reddie pisze:A tak odnośnie spotkania - e-dita, cały czas miałam wrażenie, że Cię już gdzieś widziałam i nie dawało mi to spokoju. Nie byłaś przypadkiem w środę w TOZ z kociakami (były w niebiesko-białym transporterku)?
e-dita pisze:Podczas gdy ja wcinałam oscypka w żurawinach szarańcza - z pomocą Frejki jak przypuszczam - rozpakowała 20 kilowy worek ze żwirem i usypała z tegoż żwiru zameczek na środku kuchni![]()
kya pisze:Harnas ma minusa w postaci pajaka
dominikanna1 pisze:reddie pisze:A tak odnośnie spotkania - e-dita, cały czas miałam wrażenie, że Cię już gdzieś widziałam i nie dawało mi to spokoju. Nie byłaś przypadkiem w środę w TOZ z kociakami (były w niebiesko-białym transporterku)?
He! Ja też tam byłam, i gapiłam się na Ciebie tępo zastanawiając się czy to Ty ale każda z nas bez makijażu jednak wygląda inaczejpoza tym Na mnie nie zwróciłaś uwagi więc wytłumaczyłam sobie że pewnie bardzo podobna...
dominikanna1 pisze:Na moim zdjęciu koala nie jest taki ładny, a na Twoim E-dita to taki piękny kotek!!! Pójdzie pierwszy!
Miłe te sobotnie wieczory ostatnio! Dobrej nocki (szczególnie dla E-dity)
e-dita pisze:Nockę miałam średnią, bo oscypki były chyba zatrute![]()
e-dita pisze:dominikanna1 pisze:Na moim zdjęciu koala nie jest taki ładny, a na Twoim E-dita to taki piękny kotek!!! Pójdzie pierwszy!
Miłe te sobotnie wieczory ostatnio! Dobrej nocki (szczególnie dla E-dity)
Nockę miałam średnią, bo oscypki były chyba zatrute![]()
Dominikanna one są ładne także w realuA dziewczynka to taka puchata kuleczka na krótkich łapkach no i te plamy na pyszczku ma świetnie rozmieszczone. I......uwaga uwaga.....zaczęła mruczeć o 7:48
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Kasiasemba, Patrykpoz i 319 gości