Mały niewidomy kociak! PILNE! Lublin

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 29, 2009 11:37

u wetki to anioł nie kot :D

kupiłam mu dwie zabawki myszkę z dzwoneczkiem i myszkę z kocimiętką,bawi się :wink:

wypuszczam w kuchni zwiedza ,już dobrze poznał teren ..hm no tak kuchnie mam taaaak ogromną że trudno żęby nie poznał :lol:

biore na ręce ,tulam i tulam ale jeszcze nie mruczy ,jeszcze nie zasłużyłam :wink:

ale kiedy płacze ,a ja się odezwę to słucha ,wycisza się ...

jest ślicznym kociakiem ,prawdziwym tygryskiem .

dziękuje za kibicowanie :D

to mój pierwszy ślepaczek ,Tytek widzi na jedno oko to zupełnie co innego ,więc muszę się teraz uczyć postępowania z takim miałkunem :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro lip 29, 2009 20:22

Cudownie czytać takie wiadomości :) Kacperek wygląda pięknie i na pewno niedługo będzie mruczał z wdzięczności najgłośniej z domowych zwierzaczków!

Wymiziaj ode mnie! ;)
Obrazek

Blair ♥

EeBe

Od: Pon paź 10, 2005 17:46

Post » Czw lip 30, 2009 7:29

mruczał ,już wczoraj mruczał :dance: :dance2:

a dziś w pakował się znów na pokoje ,lepiej jednak czuje się w mniejszym pomieszczeniu .
Odrobaczony porządnie.
je za dwóch ,przytył z 1.10 na 1.30 kg :D
wulkan energii :wink:
w kuchni coraz mniej się obija .
kuwetkuje.

fantastycznie reaguje na mój głos.
Byłam na podwórku ,gadałam ze Sreberkiem (,kotem ) jak się rozdarł niczym syrena :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 30, 2009 9:28

prawie codziennie rozmawiam z karmicielkami od Kacperka ...sa bardzo przejęte sytuacją,opowiadąła mi wczoraj jedna dlaczego tak walczyły o malucha ,że taki dzielny i tak opiekuńczy ,opowiadały jak przesiadywał w grupie maluszków ,jak się nimi opiekował ..sam niewidomy wylizywał im pyszczki ,a przede wszystkim mył oczka...

to bardzo radosny kociak ,potrafi juz wskoczyc na kuwetę i na okno ,wyleguje się na słoneczku ,wywala brzucha do miziania ,mruczy ,przymila się ale i trochę jeszcze płochliwy ,przecież to dziczek był :wink:
fuka i warczu ooookropniasto na moje futerka ,ale dziś zaczyna się bawic z Tytkiem (ten to cierpliwy jest do dzieci) i z jopopkiem ...

Kochani u mnie gęsto ,bardzo prosze o pomoc w szukaniu domku najlepszego z najlepszych ,mamy czas ale wiem ze nie będzie łatwo.
dlatego szukamy już i pewnie niedługo założę mu jego własny wątek ,chyba zasłużył na to :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lip 31, 2009 13:05

Uwielbiam tu zaglądać i czytać dobre wiadomości... przynajmniej Jemu się udało.

Kacperek do góry po domek!

I zdrowiej i przyjaźnij się z mruczkami :)
Obrazek

Blair ♥

EeBe

Od: Pon paź 10, 2005 17:46

Post » Pt lip 31, 2009 14:09

to zapraszam do jego własnego wątku.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=97687
Obrazek

dorcia44

[poprzednia]