Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:zgrzebła takiego nie widziałam ejszcze, na ogół miały metalowe ząbki. to w sklepie zoologicznym dostać można?dziekuję za zdjęcia, choć koty zapowiedziały, że nie dadzą się niczym dotknąc
kotka doroty pisze:aapsik!Jedziemy do rodziców,coś mnie mama ostatnio zachorzała i trzeba jej mieszkanie odgruzowac,tato jest bardzo dzielny i jej pomaga ,ale wiadomo,okien nie umyje ,podłog nie wytrze aapsik,kurde ,no aapsik!
Za każdym aapsik ,kota odpowiada krótki miau,na zdrowie mi mówi,aapsik.Jak se strzele podwójną dawkę kropel do nosa to....nos mi urwie i nie będę miała kataru,aapsik!!!
pomponmama pisze:kotka doroty pisze:aapsik!Jedziemy do rodziców,coś mnie mama ostatnio zachorzała i trzeba jej mieszkanie odgruzowac,tato jest bardzo dzielny i jej pomaga ,ale wiadomo,okien nie umyje ,podłog nie wytrze aapsik,kurde ,no aapsik!
Za każdym aapsik ,kota odpowiada krótki miau,na zdrowie mi mówi,aapsik.Jak se strzele podwójną dawkę kropel do nosa to....nos mi urwie i nie będę miała kataru,aapsik!!!
Strzel sobie krople do nosa i coś mocniejszcgo - znieczulisz się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 34 gości